Key Account Manager - Salgssjef Komatsu hjullastere og hjulgravere

A/S Sigurd Hesselberg omsetter i 2012 for ca.1,2 milliarder kroner og er en av landets ledende maskinforhandlere takket være agenturer på sterke merkenavn som Komatsu, Bomag og Linde.
Firmaet er i sterk vekst og Komatsu lanserer i disse dager en ny -7 serie hjullastere. Disse maskinene har stor kapasitet, topp brukergrensesnitt, Komatsus egenutviklete suverene drivlinje og kraftig redusert dieselforbruk.

FirmaA/S Sigurd Hesselberg
Fylke
Søknadsfristsnarest

 For å møte etterspørselen i markedet og for å kapre markedsandeler søker vi:


Salgssjef Komatsu hjullastere og hjulgravere, Key Account Manager

Liker du mennesker og har lyst på nye utfordringer? Vil du jobbe i et trivelig, utfordrende og internasjonalt miljø med konkurransedyktige betingelser?

Til vårt hovedkontor i Oslo søker vi etter en person med erfaring / interesse fra anleggsbransjen og med et stort engasjement for anleggsmaskiner.

Salgssjefen får faglig og økonomisk ansvar for salg av hjullastere og hjulgravere og vil ha Key Account oppgaver og utøve salgs- og produktstøtte til vårt landsdekkende selgerkorps.


Stillingen vil innebære:

• Salgssupport
• Internt produktopplæring
• Storkundeansvar
• Fabrikk-kontakt
• Budsjett- og resultatansvar
• Mye reising må påregnes

 

For spørsmål vedrørende stillingen kontakt Salgs- og Markedsdirektør
Thomas M. Edvardsen på telefon 917 95 869.

Skriftlig søknad med CV merkes ”Salgssjef” og sendes så fort som mulig til:
A/S Sigurd Hesselberg
Att: Thomas M. Edvardsen
Pb 185 Økern, 0510 Oslo
eller på e-post til: thed@hesselberg.no


Komatsu er verdens største gravemaskinprodusent, Bomag er verdens største produsent av komprimeringsmaskiner og Linde er Europas
største produsent av trucker.

Sigurd Hesselberg startet selskapet i 1897 og firmaet har i alle år utviklet seg med kundenes behov i sentrum. Firmaet er norskeid, har 265 ansatte, er finansielt solid og kan vise til gode resultater i en årrekke.

Vis flere stillinger: