Paroc årets Maxbo-leverandør

Under festmiddagen på arrangementet Løvenskiold Arena ble steinullsleverandøren Paroc kåret til Årets leverandør i hard konkurranse med mange andre leverandører.

Paroc og Maxbo har hatt et godt samarbeide siden 2005. Fra å være en alternativ leverandør til de etablerte aktørene, har Paroc utviklet seg til å bli en betydelig leverandør til Maxbo-kjeden, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Dette er juryens begrunnelse: Gjennom sitt arbeid mot kjeden, herunder støtte og innspill til løsninger for markedsføring og fleksibilitet i logistikk, viser leverandøren sterk vilje til å ville lykkes sammen med kjeden. Leverandøren har over flere år levert svært gode indekser, og har satset offensivt ved blant annet å utvide salgskorpset. Paroc viser klart at de prioriterer samarbeidet med Maxbo og kanaliserer all konkurransekraft gjennom kjedeleddet.

Rune Bjerkelund, kategorisjef Byggevarer i Løvenskiold Handel AS, stiller seg bak dette, og tillegger at en satsning på etablerte og sterke merkevarer i kombinasjon med mindre kjente aktører gir bedret dynamikk i kjeden, samt økt konkurransekraft og lønnsomhet.

Country Manager i Paroc, Odne D. Holm er naturlig nok fornøyd med prisen.

- Dette har vi jobbet for i mange år. Jeg vil spesielt berømme mine to ansatte ute i felten og våre serviceinnstilte kundeservicemedarbeidere. De viser gjennom hardt arbeid, godt humør og fleksibilitet at vi setter kunden i fokus.

Han forteller at prisen er en stor inspirasjon. - Vi må imidlertid holde fokuset oppe og jobbe enda hardere for å kapre ytterligere markedsandeler i 2013, avslutter Holm.