Team Bane vant Ski stasjon-kontrakt

Team Bane AS har vunnet kontrakten; «sikkerhetsmannskaper til prosjektet Ski Hensettingsspor mm».

Oppstart av prosjekt er umiddelbart. Kontraktens varighet er ut 2014.

Team Bane har fra før av vunnet to av de andre store kontraktene som er lagt ut av JBV i forbindelse med sikkerhetstjeneste for Oslo området. Den siste var kontrakten for Oslo S som ble signert 21.12.12. Tidligere er og kontrakten for sikkerhetstjeneste «Hovedbaneprosjektene Eidsvoll – Frogner – Lillestrøm tildelt Team Bane AS.

For Ski prosjektet er hovedbeskrivelsen som følger;

Overordet består oppdraget i å utføre sikkerhetstjenestene i forbindelse med utførelse av sikkerhetstjenesteoppgaver i Jernbaneverket Utbyggingsdivisjonen sine prosjekter. Sikkerhetstjenestene som skal leveres er i forbindelse med følgende pågående og kommende prosjekter:

Hensettingsprosjektene, Ski Stasjon
Oslo – Ski, ski stasjon
Dagstrekning Langhus – Ski

* Hovedsikkerhetsvakter
* Lokale sikkerhetsvakter
* Leder for el-sikkerhet og 2. mann

Team Bane har nå vunnet alle de tre kontraktene som gjelder sikkerhetstjeneste i forbindelse med de store pågående og kommende prosjekter i triangelet Eidsvoll – Oslo S – Ski. Team Bane vil dermed stå for overordnet sikkerhet i forbindelse med jernbanetekniske arbeider, og grunnarbeider, i forbindelse med alt arbeid som foregår på de nevnte strekninger de kommende år.

- Vi er stolte og glade over å ha vunnet nok en kontrakt i forbindelse med sikkerhetstjeneste, sier daglig leder Øivind Horpestad i Team Bane AS.

- At Team Bane nok en gang blir valgt som leverandør av sikkerhetstjeneste til JBV viser hvilken kompetanse vi har opparbeidet oss på denne type jobber. JBV prioriterer sikkerhet, de er meget fokuserte på at alt mannskap og alle maskiner skal arbeide under optimale og sikre forhold så man unngår skader, samtidig skal man kunne benytte den begrensede sportilgang man har til å utføre arbeid på trafikkerte spor optimalt. Vi skal sørge for at personell arbeider under trygge og sikre forhold, i tillegg er det opplagt at eventuelle feil eller skader som oppstår på anlegg vil kunne ha store trafikkmessige konsekvenser. Team Bane skal være med å påse at JBV sine prioriteringer og deres fokus på sikkerhet blir fulgt opp i praksis, samtidig skal Team Bane påse at anleggsområder og sportilgang er på plass og etablerte som planlagt. Dette er en oppgave vi skal løse på en best mulig måte for oppdragsgiver og entreprenører som arbeider på anleggene, legger han til.