Andersen ny kvalitetssjef i Peab

Jørgen Andersen er ansatt som ny Kvalitetssjef i Peab i Norge. Jørgen får ansvaret for Peabs styringssystem og andre KS-oppgaver, samt fagområdene BIM, energi og miljø.

Jørgen Andersen har vært i Peab siden 2007 og er utdannet ingeniør fra Høyskolen i Oslo. Etter å ha jobbet noen år operativt i Region Bygg Oslo, har Andersen det siste året vært ansatt i avdeling for Virksomhetsutvikling hvor han har vært tett involvert i utviklingen av nytt styringssystem, samtidig som han har hatt ansvar for å drive utvalgte utviklingsprosjekter.

− Med sin kjennskap til styringssystemet vårt og vår operative hverdag, samt sin serviceinnstilte personlighet vil Jørgen bli en sterk bidragsyter i rollen som Kvalitetssjef, sier direktør for Virksomhetsutvikling Kjetil Isaksen.

− Jeg ser frem til å ta fatt på rollen som Kvalitetssjef, og ser på implementering av nytt styringssystem som en viktig oppgave i den første perioden. Jeg synes også det blir veldig spennende og kunne bidra til å videreutvikle Peab innenfor fagområdene BIM og Energi og Miljø. Dette anser jeg som to av de viktigste satsningsområder for fremtiden i vår bransje. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med virksomheten i hele landet, og ser på dette som en spennende utfordring hvor jeg kan få bidra til å støtte kjernevirksomheten vår, sier Jørgen Andersen.