Ingeniører/Sivilingeniører Byggteknikk

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca 720 ansatte ved 23 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak
FylkeHordaland
Søknadsfrist03.02.2013

Til Asplan Viaks kontor i Bergen søker vi

Ingeniører/Sivilingeniører Byggteknikk


Vår bygg-gruppe i Bergen er godt etablert og opplever nå økende oppdragsmengde - nå trenger vi din kunnskap og kompetanse! Vi søker derfor etter deg som er motivert og utadvendt og ønsker å bli med på den spennende utviklingen av fagområdet bygge- og konstruksjonsteknisk prosjektering.

 

Asplan Viaks divisjon Bygg og Installasjoner består av totalt 125 ansatte fordelt på 14 av firmaets 23 kontorer i Norge. Divisjonsgruppen i Bergen består av 7 personer, og vi jobber i et tverrfaglig miljø i samarbeid med de andre faggruppene på kontoret og på landsbasis. Stillingen vil gi spennende utviklingsmuligheter både lokalt og nasjonalt.

 

Vi søker nye medarbeidere med sivilingeniør- / ingeniørkompetanse. Det er ønskelig med minimum 3- 5 års relevant erfaring fra byggeteknisk prosjektering av ulike typer bygg anleggskonstruksjoner.

 

Vi ønsker en person med gode analytiske evner, gode samarbeidsevner, serviceinnstilling ovenfor kunder, utadvendt, engasjert og løsningsorientert.

 

Vi tilbyr

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk

• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser

• Gode pensjons- og forsikringsordninger

• Fleksibel arbeidstid

 

Alle søknader behandles konfidensielt.

 

Søknad med CV og referanser skal sendes via dette søknadsskjema

Send søknad

 

Hjemmeside:

http://www.asplanviak.no


Kontaktpersoner:

Mob: +47 94 87 97 22

e-post:sindre.maland@asplanviak.no

Vis flere stillinger: