Snart klart for Løvenskiold-messen

11. – 13. januar gjennomføres Arena 2013 for Løvenskiold Handels egne kjeder, samarbeidende kjeder, leverandører og kunder på Norges Varemesse, Lillestrøm.

Messen disponerer nærmere 8.000 m2 utstillingsareal, og gjennom tre effektive dager vil vi hver dag håndtere mellom 800 og 900 personer. Dette er dermed bransjens største lukkede fagmesse.

Fredag 11. januar er viet proffkundene som deltar på sitt årlige Fagtreff. Det er påmeldt over 600 Maxbo proffkunder, som vil få faglig input fra over 50 proffrelaterte leverandører. Totalt vil det i løpet av denne dagen være rundt 850 kunder, medarbeidere og leverandørrepresentanter i aktivitet. Etter den faglige delen arrangeres det festmiddag for kunder og leverandører.

Lørdag 12. og søndag 13. januar er det forhandlere som skal møte leverandørene og få presentert produktnytt, sesongnyheter, kampanjer m.m. Det er ca 100 leverandører (som deltar med over 400 leverandør-representanter) til stede for å presentere seg og sine produkter.

Varehus og butikker tilknyttet Maxbo, Maxbo Stormarked, Maxboi Proff og Malia, samt frittstående kunder av Løvenskiold Handel, deltar i arrangementet. Totalt er over 500 aktive og engasjerte ledere og medarbeidere fra butikker og varehus til stede disse to messedagene. Lørdag kveld arrangeres det stor festmiddag med nærmere 800 stk til bords.

- Løvenskiold Handel Arena er først og fremst en innkjøpsmesse med fokus på leverandører, produkter og salg. Overordnet for dette ligger det en klar målsetting fra Løvenskiold Handel om å samarbeide med bransjens beste leverandører. Selskapets kjedekonsepter har uttalte mål om å skape enkle og gode handleopplevelser for våre kunder, hvor økt salgs- og produktkompetanse er spesielt viktige områder, skriver selskapet i en pressemelding.