Anders Fylling til Ø.M. Fjeld

Anders Fylling (37) er ansatt i en nyopprettet stilling som leder for kompetanseutvikling og innovasjon i Ø.M. Fjeld fra januar 2013.

Stillingen vil inngå i selskapets ledergruppe. Fylling kommer fra Multiconsult hvor han har bygget opp og ledet et fagmiljø innen energibruk, miljøklassifisering og bygningsfysikk.

Anders Fylling er utdannet sivilingeniør fra NTNU i 2000 og har jobbet med rådgivning og ledelse innen energi og miljø i industri og bygg siden det.

Fylling er sterkt engasjert i bærekraftig bygging og har bla. vært involvert i Zero Emission Buildings, som er Norges største forskningssenter innen nullutslippsbygg, og sentral i utviklingen og introduksjonen av miljøklassifiseringssystemet Breeam-Nor.

Han sitter i strategisk rådgivningsgruppe for Norwegian Green Building Council og er kursholder for Breeam-Nor.

- Vi er svært glade for å ha fått med oss en kapasitet som Anders Fylling på laget, sier administrerende direktør Kjell Bjarte Kvinge i Ø.M. Fjeld.

- Entreprenørbransjen står midt oppe i en rivende utviklingsprosess med blant annet nye og skjerpede forventninger og krav både fra kunder, myndigheter og medarbeidere. Jeg er overbevist om at det er de entreprenørbedriftene som har et tydelig fokus på kompetanseutvikling og innovasjon generelt, og på klima, energi og miljø spesielt, som vil lede an når fremtidens entreprenørbransje skal formes, sier Kvinge.

- Ø.M. Fjeld er en solid og respektert entreprenørbedrift med ambisiøse strategier for de kommende årene. Jeg har blitt utfordret til å være med å løfte Ø.M. Fjeld frem i tetsjiktet innen klima, energi og miljø og synes at dette er spennende og viktig både for bedriften og for næringen. Det er også ekstra spennende at en mellomstor entreprenør så tydelig ser på dette som en mulighet og ønsker å vise bærekraftig bygging i praksis, sier Anders Fylling.