Rambøll kjøper Ing. Evensen AS

- Ved å gå inn i en stor og ekspansiv organisasjon som Rambøll vil vi i langt større grad kunne gi våre kunder den kvalitet og faglige råd som kreves av en profesjonell aktør, sier daglig leder i Ing. Evensen, Jahn-Helge Evensen.

- Etter 20 begivenhetsrike år ser vi dessuten at innskjerpede myndighetskrav og multidisiplinære kontrakter gjør at fordelene ved å være stor bare øker, sier Evensen.

Selskapet med tre medarbeidere, vil inngå i Rambølls avdeling for tekniske systemer i Fredrikstad med virkning fra 1. januar.


- Vi er svært glade for å ha fått Ing. Evensen med på laget. De tilfører oss et større grep om lokalmarkedet og gir et vesentlig grunnlag for videre vekst. Det å få en så erfaren og velrenommert aktør inn i folden, vil skape verdifulle synergier til glede for våre kunder, sier regionsdirektør Morten Engh i Rambøll.

Ing. Evensen AS har siden etableringen i 1993, levert tjenester til elektrotekniske anlegg med spesialområde på lysdesign. Selskapet har vært lokalisert i Fredrikstad og har betjent kunder i søndre del av Akershus, Oslo og Bergen i tillegg til Østfold.