Byggeledere Oslo

Rett Bemanning/StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte rekrutterings- og bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Vi oppnådde 40 % vekst i 2010. Rett Bemanning/StaffUp har i dag 33 lokalt eide kontorer i Norge og Sverige. www.rettbemanning.no

FirmaKåre Hagen via Rett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Kåre Hagen tilbyr tjenester innenfor hovedområdene prosjekt- og byggeledelse i Sør-Norge. Kåre Hagen, med 65 ansatte, har kontorer på Lysaker/Oslo. Selskapet innehar en sterk posisjon i markedet og er engasjert i en rekke betydelige byggeoppdrag for så vel offentlige som private oppdragsgivere.

Kåre Hagen AS er i kontinuerlig vekst og utvikling gjennom sin kunde og oppdragsmix. Kåre Hagen ønsker å være toneangivende i utviklingen av gjeldende tjenester, og har en sterk posisjon i markedet. Vi står nå foran igangsetting av nye store prosjekter for betydelige offentlige byggherrer med bakgrunn i inngåtte ramme-avtaler: Statsbygg , Kollektivtransportproduksjon, Oslo Universitetssykehus, OSL T2 Gardermoen, Nytt Sykehus Østfold, Undervisningsbygg og Renovasjonsetaten, samt andre oppdragsgiverne hvor vi tilbyr vår kompetanse.

Vi har i denne sammenhengbehov for å styrke byggeledelse med ytterligere kompetanse og kapasitet innen byggfag.



Administrativ og faglig kvalitetsoppfølging
Kvalitetssikre prosesser med hensyn til økonomi, tid og kvalitet
Ansvarlig for fremdrift og økonomi i prosjektene
Kontrakts- og enterpriseadministrasjon
Teknisk oppfølging / kontroll
SHA og miljøoppfølging iht. vårt miljøstyringssystem
Som byggeleder hos Kåre Hagen forventes utdannelse helst på Høyskolenivå. Byggeleder skal bistå oppdragsansvarlig i å ivareta byggherrens ansvar mht så vel fremdrift som økonomi

Det ønskes erfaring fra administrativt og praktisk prosjektarbeid og fra byggeplass. Det forventes god innsikt i elektrofaget, samt til gjeldende standarder og forskrifter.

Du har pondus og gjennomslagskraft for å kvalitetssikre og kontrollere entreprenører/leverandører, samt inneha forhandlingsevner for å takle evt motforestillinger. Du har også teft for mersalg og bygger tillit alle veier i prosjektet og i forhold til oppdragsgiver og kunder.

Du skal håndtere store og kompliserte prosjekter. Team og samarbeid er viktige verktøy sammen med vårt egenutviklede KS-system. Stillingene gir store muligheter og ikke minst egenutvikling i slike store prosjekter.

Vi imøteser din henvendelse. For evt spørsmål, ring Partner Jean Lorange på tlf 48040606.

 

Søk stilling:

http://www.rettbemanning.no/CM.php?PageID=132573&jaid=458

Vis flere stillinger: