COWI Fredrikstad trenger flere dyktige ingeniører

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 950 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist31.01.2013

Har du lyst til å være ansvarlig for, eller medarbeider i COWIs prosjekter?
Ønsker du å jobbe med bærekraftige løsninger og helhetlig kundefokus?

COWI vinner stadig nye og spennende oppdrag, og vi trenger din kompetanse i

 

FREDRIKSTAD

Prosjektleder VVS og energi
Har du lyst til å være VVS fagansvarlig på et eller flere av COWIs prosjekter? Til vårt rådgivermiljø i Fredrikstad trenger vi flere erfarne og dyktige ingeniører/sivilingeniører innen VVS. Vi trenger også en ingeniør med sprinklergodkjennelse.

Prosjektleder elektroteknikk
Har du lyst til å være elektro-ansvarlig på et eller flere av COWIs prosjekter? Vi trenger erfarne og dyktige ingeniører og sivilingeniører innen elektroteknikk.

Rådgiver automasjon
Har du lyst til å være automasjon-rådgiver på et eller flere av COWIs prosjekter? Vi trenger erfaren og dyktig ingeniør og/eller sivilingeniør innen automasjon.



Vi tilbyr
Vi tilbyr deg allsidige oppgaver som design, prosjektering og beregning av tekniske anlegg og installasjoner, prosjektledelse, samt rådgivingstjenester i et bredt spekter. Dette gir deg utfordrende arbeidsoppgaver og flotte muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi vektlegger kompetanseutvikling og konkurransedyktige betingelser.

I COWI får du et godt tverrfaglig, trivelig og sosialt arbeidsmiljø i moderne lokaler, som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. Vår sentrale beliggenhet i forhold til sentrum, offentlig kommunikasjon, samt gode parkeringsmuligheter gjør veien til jobb enkel. Vårt kontor ligger i vis a vis Fredrikstad stadion, Jens Wilhelmsens vei 4, Kråkerøy.

Prosjekter
Du vil jobbe med prosjekter både innen offentlig og privat sektor. Vi jobber blant annet med store sykehus, sykehjem, skoler, barnehager, næringsbygg, industri, flyplasser og samferdsel. Vi har også en betydelig oppdragsmengde innen rådgiving rettet mot enøk og energi.

Vårt samarbeid med COWIs øvrige kontorer og fagmiljøer gir deg muligheten til å kunne delta i lokale, nasjonale og internasjonale prosjekter.

Vi vektlegger
Høy faglig kompetanse og ønsket om å tilføre våre oppdrag og vårt interne miljø det lille ekstra er verdsatt. Har du godt humør og evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i team? Da er du den vi er på jakt etter.

For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no | www.cowi.com | www.facebook.com/cowinorge

Send søknad
Søknad sendes elektronisk innen 31. Januar 2013.

Vis flere stillinger: