Prosjektledere / Rådgivere termisk energi

Rambøll Energi ble etablert i 2010 for å tydeliggjøre Rambølls satsing på fornybar energi. Visjonen er å bli Europas ledende rådgiver innenfor dette området. Vi er i dag rundt 600 spesialister fordelt på kontorer blant annet i Norge, Danmark, Sverige, England og Tyskland, herav cirka 40 i Norge. Med smarte, innovative og gjennomarbeidede løsninger ønsker Rambøll å gjøre en forskjell for våre kunder.

I tilknytning til våre kontorer i Oslo, Sarpsborg og Trondheim bygger vi nå videre på et vinnerlag, som i kraft av energifaglig kompetanse og kapasitet gir våre kunder økt verdiskapning i sine prosjekter gjennom definerte leveranser, høye kvalitetsmål og effektiv gjennomføring.

Vi har en spennende portefølje av energiprosjekter, blant annet kan nevnes prosjektutvikling innen fjernvarme for Statkraft i Narvik og Sandefjord, fjernvarmeprosjektering på Jessheim, idriftsettelse av større avfallsforbrenningsanlegg (Klemetsrud og Wasa), oppgaver for Hafslund Fjernvarme, nærvarmeanlegg i Holmestrand og fjernvarmeanlegg og varmesentraler i Trondheim og Sandnes.

FirmaRambøll Energi
FylkeOslo
StedOslo eller Trondheim
Søknadsfrist20.01.2013

Vil du bli en del av vår gruppe for termisk energi?

Vi ønsker å styrke vårt miljø innen termisk energi og vi søker derfor etter deg, som ønsker å jobbe med termisk energidistribusjon (kjøle/varme), fornybare energiformer og varmesentraler.

 

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er:

Sivilingeniør, med 2-5 års erfaring gjerne fra rådgivende ingeniørvirksomhet.  Energi eller VVS-teknisk bakgrunn. Du har kunnskap om og interesse for bruk av BIM og gjerne også noe erfaring/kunnskap om varmepumper/eller biomasse fyringsanlegg. Du er en god teamarbeider, strukturert og kvalitetsbevisst, men jobber også selvstendig. Du jobber gjerne med innovative løsninger. Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Sivilingeniør, med 5-10 års erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhet eller annet relevant fagmiljø. Energi, kulde- eller VVS-teknisk bakgrunn.  Du har solid erfaring med planlegging, prosjektering og design av bl.a. varmepumpesystemer. Vi ser gjerne at du også har erfaring fra utførelse/byggefasen. Du er selvstendig, er en god teamarbeider, strukturert og kvalitetsorientert.

Senior prosjektleder, med minimum 15 års erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhet eller annet relevant fagmiljø innen varme/kuldebransjen, primært innen varmepumpeløsninger.  Du har i tillegg til din solide faglige kompetanse evnen til å se prosjekter i et flerfaglig og helhetlig perspektiv. Du har lett for å kommunisere med alle parter i et prosjekt. Du har gode teamlederegenskaper, er tydelig, strukturert og målrettet.

Senior prosjektleder med minimum 15 års erfaring fra rådgiver, eller annet relevant fagmiljø innen varmebransjen, primært innen planlegging, design og prosjektering av fjernvarmeanlegg.  Du har i tillegg til din solide faglige kompetanse evnen til å se prosjekter i et flerfaglig og helhetlig perspektiv. Du har lett for å kommunisere med alle parter i et prosjekt. Du har gode teamlederegenskaper, er tydelig, strukturert og målrettet.

Som ansatt i Rambøll Energi vil du bli involvert i en rekke interessante prosjekter både selvstendig, og som en del av interne/eksterne team. Du vil få rik anledning til å videreutvikle deg innen ulike områder i forhold til dine ønsker og våre felles målsettinger. Du vil jobbe tett med et stort og solid flerfaglig nettverk i Rambøll.

I Rambøll tror vi at nye ideer kommer og utvikles når mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse og personlighet møtes og integreres over profesjonelle- og nasjonale grenser. I praksis betyr det at vi med mange kontorer i Norge og for øvrig i Europa, kan tilby våre medarbeidere fleksibilitet og frihet i arbeidet. Den globale kunnskapen gjenspeiles i den lokale tilstedeværelsen og våre oppdragsgivere får derfor fordelene med at vi har Rambøllgruppens muligheter, ressurser og kompetanse i ryggen.

Et av Rambølls viktigste satsningsområder er kompetanseutvikling for våre ansatte. Gjennom Rambøll Academy vil du kunne følge et personlig tilpasset utviklingsprogram, som kan gå i en faglig eller administrativ retning. Du vil jobbe i en organisasjon med stor takhøyde, der den enkelte gis ansvar og tillit. Vi vil at du skal trives hos oss og kan tilby deg utfordrende og utviklende oppgaver i et marked i sterk vekst, i tillegg til gode velferds- og personalordninger og et godt sosialt fellesskap.

Synes du dette er interessant? Da vil vi sette stor pris på om du vil sende oss en søknad eller ta kontakt med oss for en innledende dialog.

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/d9a184b4304e13605df6d24ffd5c16fb/894179/66366?iso=no

 

Vis flere stillinger: