Sivilingeniører/ingeniører Vann og avløp, Fredrikstad

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 950 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist29.01.2013

Vårt kontor i Fredrikstad har i dag ca 200 medarbeidere, og jobber innenfor et bredt spekter av fagområder. Av disse jobber ca 40 med VA.

Vi ønsker å videreutvide vår virksomhet innen vann og avløp. I den forbindelse søker vi etter nye medarbeidere som ønsker å utvikle seg faglig gjennom spennende og utfordrende prosjekter, samt bidra til vekst og utvikling for seg selv og fellesskapet. Både erfarne og nyutdannede ingeniører/sivilingeniører er aktuelle.



Arbeidsområde
Arbeidsområdet vil være alle typer prosjektering og rådgiving innen vann- og avløpsfaget, med vekt på ledningsanlegg.

 

Vi vektlegger
COWI ønsker medarbeidere med gode faglige evner, arbeidslyst, med ståpå-vilje, og som har evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Det er også ønskelig med praktisk erfaring og kjennskap til Autocad/Novapoint, men dette er ikke noe absolutt krav. Vi verdsetter også sosial kompetanse, og at den ansatte har ønske om å tilføre vårt kontormiljø det lille ekstra. Det er et krav at søker behersker norsk skriftlig og muntlig.



Vi tilbyr
COWI tilbyr et trivelig arbeidsmiljø i moderne lokaler. Vi er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter i et flerfaglig miljø og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. Vi er en del av det internasjonale COWI-konsernet.



For å bli bedre kjent med COWI, klikk deg inn på
klikk deg inn på www.cowi.no| www.cowi.com | www.facebook.com/cowinorge

 

Vis flere stillinger: