Salgs- og prosjektansvarlig kraftlinjemaster og armatur

Brødrene Berntsen AS er en moderne mekanisk produksjon- og handelsbedrift lokalisert ved Hønefoss, sentralt på Østlandet. Med erfaring som Norges ledende produsent og leverandør av galvanisert linjemateriell og stål-konstruksjoner til kraftnettet helt siden 1916 er vi i stand til å møte kundens behov for effektiv produksjon og bearbeiding av komponenter og konstruksjoner i stål og andre metaller.

FirmaBrødrene Berntsen AS via Rett Bemanning
FylkeBuskerud
StedHønefoss
Søknadsfristsnarest

Vi er for tiden inne i en fase med sterkt vekst og omstilling hvor vi investerer tungt i moderne produksjonsutstyr for å møte markedets krav til kostnadseffektivitet og leveransepresisjon.

 

Vi ønsker å styrke salgsteamet innenfor salg av master og armatur til kraftlinjenettet. Stillingen vil innebære en god blanding av rådgiving, salg og oppsøkende virksomhet. Reising vil ligge på en til to dager i uken. Vi er ikke på utkikk etter en «Piggsko-selger», men heller en faglig sterk person som vil kunne bidra i lange prosesser med store og interessante kunder. Du vil sammen med resten av salgsteamet ha ansvar for planlegging og gjennomføring av salgs og markedsaktiviteter. Markedet man vil arbeide i er Norge og Sverige. Man vil ha særskilt ansvar for sitt område, med produkt og dokumentasjonsansvar.

 

Hvem er du?
Din bakgrunn er fagmessig fra linjebygging, anleggsaktivitet innen energiområdet hos entreprenør eller fra leverandører av relaterte eller tilsvarende produktområder. Har du energimontør klasse a eller b, er det er stort pluss.
På det personlige plan ser vi etter en som er glad i å ha kontakt med andre mennesker og ikke kvier seg for å ta en telefon til en kunde. Man må like å bygge relasjoner, kunne arbeide selvstendig og være litt kremmer.

 

Vi kan som arbeidsgiver tilby et positivt, ærlig og åpent miljø. Her har du muligheten til å synes og komme med egne meninger og ideer. Det er en sterk faglig ballast i bedriften og vi har konkurransedyktige betingelser. Vår beliggenhet er svært sentral med 45 min kjøring til Sandvika og en time til Gardemoen, dette gjør at kandidater fra nesten hele sentrale øst-landet er aktuelle.


Dersom du er interessert så send søknad og CV til kem@rettbemanning.no eller ring 91769517 for en uforpliktende samtale.