Vegplanleggere Tønsberg

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca 720 ansatte ved 23 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfristsnarest / fortløpende

Asplan Viaks kontor i Tønsberg er et solid kontor i vekst. I flotte, nye lokaler i Kjelleveien 21 på Korten er vi 30 medarbeidere som arbeider i et tverrfaglig miljø bestående av veg/samferdsel, vann/avløp/renovasjon, bygg, vvs, landskap og plan/utredning.

Vi har et bærekraftig vegmiljø i regionen. Vi ønsker nå å styrke dette miljøet også i Tønsberg, og søker etter flere vegplanleggere, sivilingeniører eller ingeniører. Disse vil  være del av et større vegfaglig miljø i Asplan Viak bestående av mer enn 90 fagmedarbeidere. Asplan Viak har rammeavtaler med Statens vegvesen og flere av kommunene i distriktet. Dette gir god tilgang på oppdrag.

 

Vi tilbyr

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid 

Alle søknader behandles konfidensielt. 

 

Søknad med CV og vitnemål som vedlegg sendes via link:

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/14cf4d79fb21c0b93b9366a4107a428f/844041/22472?iso=no

Vis flere stillinger: