Bemanningsrådgiver/Selger

Workshop Bemanning & Kompetanse AS er spesialisert på bemanningsløsninger til bygg og anlegg. Kundene er mellomstore til store entreprenører og industriforetak, og gjennom etablerte rammeavtaler er selskapet sterkt posisjonert for videre vekst. Selskapet er Norges største bemanningsspesialist innen denne bransjen.

Workshop Bemanning har en tydelig etisk profil og representerer faglig styrke, kvalitet og orden. Det er stor oppmerksomhet rundt helse, miljø og sikkerhet og gode og ordnede arbeids- og lønnsforhold. Vårt mål er å overgå våre kunders forventninger til kvalitet og effektivitet ved å bemanne byggeplassene med bransjens beste håndverkerteam.

Workshop Bemanning eies av Private Equity selskapet Borea Opportunity Management, og omsatte totalt for 316 MNOK i 2011 med i gjennomsnitt over 600 håndverkere ute i daglig arbeid. Administrasjonen består av i alt 39 ansatte. Workshop Bemanning har hovedkontor i Oslo og tre avdelingskontorer lokalisert på Vestlandet (Sandnes), Nord-Norge (Alta) og Midt-Norge (Trondheim) samt eget datterselskap i Polen. Les mer på www.workshop.no.

FirmaWorkshop Bemanning & Kompetanse AS
Fylke
Søknadsfrist06.01.2013

 

 

søk her

Vis flere stillinger: