Eget magasin til NFF-jubileum

Mediehuset Byggeindustrien vil i samråd med Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF) lage et eget jubileumsmagasin til 50 års-jubileet til foreningen. Det store arrangementet skal holdes på Grand Hotell i Oslo 7. februar 2013.

Det skal også lages en egen jubileumsbok til denne begivenheten. En egen komite har arbeidet med dette bokprosjektet lenge – og mange aktive nestorer i foreningen har levert viktige bidrag til boken.

Men i tillegg kommer et stort spesialprodusert Jubileumsmagasin som vil være et utmerket supplement til boken.

- Dette magasinet vil gå som bilag til Byggeindustrien i tillegg til at det skal trykkes et ekstra opplag. Dermed er man garantert en god utbredelse av magasinet nettopp til de grupper som er mest relevant for denne del av bransjen. Ved at magasinet også følger Byggeindustrien er man også garantert at det treffer beslutningstakerne, sier sjefredaktør Per Helge Pedersen i Byggeindustrien.

- Vi ser frem til også å kunne presentere dette Jubileumsmagasinet, sier styreleder Jan Kristiansen og Heidi Berg i NFF.

De vil begge sammen med andre nøkkelpersoner selv aktivt bidra i arbeidet med magasinet. De er også veldig fornøyd å kunne jobbe tett sammen med Byggeindustriens medarbeidere om dette.

Mediehuset Byggeindustrien lagde tidligere i år et engelskspråklig magasin til Norsk Betongforening – ”Concrete under the Northern Lights”. Dette magasinet som også ligger i elektronisk form (bl.a. på bygg.no) har fått god respons.

- I Byggeindustrien har vi fulgt historien tett i mange år – og vi har også tidligere gitt ut en rekke bøker både om byggenæringens historie om enkeltbedrifter og organisasjoner, sier Pedersen.

- Vi har fått en rekke henvendelser om å lage spesialpublikasjoner fra flere. For BNL lager vi en rekke fylkesvise publikasjoner, og vi skal også lage en stor spesialpublikasjon fra Byggevareindustrien. Det at vi kan bruke vår erfaring og ekspertise på slike publikasjoner er selvsagt hyggelig. I og med at vi også distribuerer dette sammen med Byggeindustrien samtidig som vi legger dette elektronisk ut på bygg.no gjør at vi kan garantere at man treffer de målgrupper som man skal treffe, legger Pedersen til.

Er det noen som sitter på gode bilder/historier fra fjellsprengmiljøet – så send en melding. Slike meldinger kan sendes til php@bygg.no.