Area Sales Managers

Knauf Insulation er en del av Knauf gruppen, et globalt byggvarekonsern med en omsetning på over Euro 5 milliarder. Gruppen er ledende innen gipsprodukter og både Norgips og Danogips er del av gruppen.
Som en av verdens største produsenter av byggisolasjon er vi aktive i mer enn 50 land. Knauf Insulation AS i Norge leverer isolasjonsprodukter i steinull og glassull med en revolusjonerende ny formaldehydfri limteknologi basert på hurtig fornybare materialer i stedet for oljebaserte kjemikalier. Knauf Insulation vet at Norge stiller unike krav til isolering, og tilbyr derfor et utvalg av miljøvennlige produkter tilpasset lokale byggemetoder som gir energibesparende bygninger. Et langsiktig gjensidig samarbeid med våre kunder er en viktig del av vår filosofi.

FirmaKnauf Insulation AS
Fylke
Søknadsfrist31.12.2012

 

For å oppnå de strategiske målene og for videre utvikling av virksomheten utvider vi i Norge

For å styrke vår tilstedeværelse i Norge, søker vi to

Area Sales Managers

Isolasjonsprodukter
– Byggvarehandel – Miljøvennlige produkter


Knauf Insulation
har nordisk hovedkontor i Gøteborg og er i rask ekspansjon. Vi søker derfor etter to Area Sales Managers.

Stilling 1: Østfold, Oslo, Akershus og Hedmark. Du bør være bosatt sentralt i området

Stilling 2: Agder og Rogaland. Du bør helst være bosatt i området Egersund - Stavanger

Dere blir begge nøkkelpersoner i vår satsing på det norske isolasjonsmarkedet.

Med 30 års erfaring har Knauf Insulation utviklet gode arbeidsmetoder preget av innovasjon, kreativitet og kvalitet. Vi vil være nær kundene våre og ygge langsiktige relasjoner gjennom vårt tilbud av førsteklasses produkter og tjenester.

Deres viktigste oppgaver vil være å besøke byggvarehandelen og etablere relasjoner til kunder og sluttbrukere i dette markedet. Dere ser etter nye forretningsmuligheter for Knauf Insulation sine produkter og er med på å utvikle vår posisjon i Norge. Ansvarsområdene inkluderer å identifisere og kontakte kunder, samt vedlikeholde positive relasjoner til disse.

Vi søker dere
som har praktisk erfaring innen salg, fortrinnsvis fra byggebransjen. Som person er dere selvgående, resultatorienterte og sterkt motiverte for å nå egne mål. Videre har dere lett for å kommunisere med kunder og kollegaer og trives som problemløsere.  Dere trives like godt på byggeplasser som hos innkjøpere og store entreprenører. Dere har gode datakunnskaper og kan kommunisere på engelsk muntlig og skriftlig. Førerkort i klasse B er nødvendig. Dere  har forståelse for hva som kreves for å bli fremgangsrike i et marked med tøff konkurranse.

For ytterligere informasjon kontakt bedriftsrådgiver Are
Lagesen i Proffice AS, are.lagesen@proffice.no
tlf. 992 40 503

Vis flere stillinger: