Systemutvikler, Fredrikstad

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 950 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
FylkeØstfold
Søknadsfrist25.01.2013

COWI Fredrikstad avdeling informasjonssystemer, søker en dyktig systemutvikler.

Du er selvstendig, ansvarsbevisst og har gode samarbeidsevner. Vi ønsker en positiv og utadvendt person til vårt utviklermiljø for å lage gode løsninger til våre kunder.

Vi har utviklet egne produkter som KOMPAS (kommunenes plan og analysesystem) og parkeringsløsninger for mange av landets parkeringsselskaper. Videre leverer vi programvare til en rekke større nasjonale organisasjoner som Reindriftsforvaltningen og Klima- og forurensningsdirektoratet (Klif). Hovedtyngden av vår utvikling er basert på .NET.

COWI i Fredrikstad
COWI holder til i moderne lokaler i eget bygg ved Fredrikstad Stadion på Værste. Vi er i overkant av 200 medarbeidere. Vår avdeling består av 30 medarbeidere innen IT-utvikling, landmåling, skoginventering og kartproduksjon.

Kvalifikasjoner

  • Universitets- eller høyskoleutdanning
  •  Erfaring med utvikling av webapplikasjoner
  •  Gjerne kjennskap til en eller flere av følgende: ASP.NET, MVC3, Silverlight, Entity Framework, LINQ, HTML (HTML5), JavaScript, SQL Server og Oracle
  •  God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

 

Arbeidsoppgaver
Videreutvikling av våre systemer og utvikling av nye. Dette innebærer design, programmering og databasemodellering så vel som kundekontakt, kravspesifikasjon og dokumentasjon.


Vi tilbyr

  • Konkurransedyktig lønn i et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø
  •  Spennende, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

 

COWI er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter i et flerfaglig miljø. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. Vi tilbyr fadderordning, personlig introduksjonsprogram i COWIstart, personlig utviklingsplan og kurstilbud i COWIskolen. Ung i COWI er et forum for deg under 34 år, som arbeider på tvers av organisasjon, kjønn, alder og kontorsted gjennom faglig og sosial nettverksbygging. COWI er en del av internasjonale COWI-konsernet.

 

For å bli bedre kjent med COWI

klikk deg inn på www.cowi.no | www.cowi.com | www.facebook.com/cowinorge

Vil du vite mer?
Kontakt Mona Johansen, Seniorutvikler, telefon 970 38 938.

Send søknad
Søknad sendes elektronisk via dennne lenken

Søknadsfrist
25. Januar 2013

 

Vis flere stillinger: