Medarbeidere til innen Areal- og landskapsplanlegging til vårt kontor i Kristiansand

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 950 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
FylkeVest-Agder
Søknadsfrist04.01.2013

Vi bygger opp et stabilt og godt miljø innen areal og landskap på sørlandet


Vil du ta sats sammen med oss?
Til vårt fagmiljø innen Areal og Landskap søker vi nye medarbeidere. Vi arbeider godt sammen i et flerfaglig miljø, prosjektene er mange og varierte. Med internasjonalt sammensatte team har vi levert parallelloppdrag med utvikling av en klimanøytral bydel på Brøset i Trondheim, Landskapsplan for Jåttåvågen i Stavanger, KDP Bybane Nord-Jæren. Av andre prosjekter vi er involvert i, kan vi nevne prosjektering av nytt Østfoldsykehus, Detalj og byggeplan for Fellesprosjektet E6/Dovrebanen, Byggeplan for Klingeberggata i Oslo, Skjøtselsplaner for Nasjonale Turistveger, Byggeplan og byggplass oppfølging for Tursti i Svartdalen langs Alna i Oslo, Reguleringsplan for E39 Rogfast, Klimanøytral byutvikling på Furuset, samt Fremtidens Byer i Fredrikstad og Kristiansand. I COWI jobber vi med bærekraftig planlegging og blågrønt nettverk i flerfaglige team.

Vi søker nye medarbeidere til innen Areal- og landskapsplanlegging til vårt kontor i Kristiansand
Avdeling Sør – Vest er én av åtte avdelinger i divisjon Miljø og Samfunn, og består av medarbeidere i Kristiansand, Haugesund og Bergen. Én av divisjonens hovedmålsettinger er å være en ledende aktør i markedet innen miljø, bærekraftig byutvikling, landskap- og samfunnsplanlegging.

Hvem søker vi?
Vi ønsker oss deg som ser muligheter i markedet, trives med å jobbe på lag med andre samtidig med at du kan være selvstendig. Du må også kunne evne å støtte og videreutvikle fagfeltet sammen med våre medarbeidere og kunder. Din utdannelse og erfaring er innen, arealplanlegging, landskapsarkitektur eller by- og regionplanlegging.

Vi vektlegger,

COWI ønsker medarbeidere med evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Høy faglig kompetanse, engasjement og ønske om å tilføre våre oppdrag og vårt kontormiljø det lille ekstra er verdsatt.

Arbeidssted
Kristiansand

Kontoret i Kristiansand er flerfaglig med bygningsfag, VA-teknikk, samferdsel og miljø i tillegg til areal. Det er i dag 28 dyktige personer ansatt i Kristiansand og vi har sterke ambisjoner om vekst. Vi er akkurat nå i en prosess med å finne nye og moderne lokaler som viser hva vi ønsker for fremtiden.

For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no / www.cowi.no | www.facebook.com/cowinorge


Vil du vite mer?
Kontakt Janne Walker Ørka, Utviklingsansvarlig Areal og Landskap, telefon 909 97 199 eller Vidar Valen, Avdelingsleder Areal, landskap og trafikk Sør–Vest, telefon 482 82 998.

For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no / www.cowi.com

Send søknad
Søknad sendes elektronisk via http://www.cowi.no/menu/jobs/Pages/Stilling.aspx?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D176%26pp%3D7


Søknadsfrist
4. januar 2013

Vis flere stillinger: