Byggeindustrien på toppen av Afrika

Nylig var siste gruppe fra LNS på toppen av Afrikas høyeste punkt, Uhuru Peak, 5895 moh. Det hadde selvsagt også med seg godt lesestoff på turen - og og aldri har nok Byggeindustrien vært høyere verdsatt enn dette.

Det var Frode Nilsen og Ruth Gunlaug Haug som hadde med seg bladet på toppen av fjellet.

– Vi drar ingen steder i verden uten at vi har et eksemplar av Byggeindustrien med oss, og det er vel få utgivelser av Byggeindustrien som er blitt lest mer enn nettopp dette eksemplaret, også blant de innfødte, sier Frode Nilsen og Ruth Gunlaug Haug.

– Det var litt av en tur, men det var veldig artig. Alle de 36 deltakerne kom på toppen og gjennomførte turen uten store problem av noe slag. Vi har planlagt og gjennomført turen på en god måte, ikke minst med god hjelp fra Mykje Meir treningssenter i planperioden og gjennom Jarle Traa hadde vi to fantastisk flinke guider med Berit Volden og Brynjulf Eide som bidro til at vi gikk sakte nok, fikk i oss nok kalorier og drakk nok vann. Våre afrikanske medspillerne lagde både god og riktig mat, holdt oss friske og sørget for gode soveforhold, legger Haug til.