Prosjekt/Byggeledelse elektro

Kåre Hagen tilbyr tjenester innenfor hovedområdene prosjekt- og byggeledelse i Norge. Kåre Hagen, med ca. 45 ansatte, har kontorer på Lysaker/Oslo. Selskapet innehar en sterk posisjon i markedet og er engasjert i en rekke betydelige byggeoppdrag for så vel offentlige som private oppdragsgivere.


Rett Bemanning/StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte rekrutterings- og bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Vi oppnådde 40 % vekst i 2010. Rett Bemanning/StaffUp har i dag 33 lokalt eide kontorer i Norge og Sverige. www.rettbemanning.no



FirmaKåre Hagen via Rett Bemanning
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Kåre Hagen AS er i kontinuerlig vekst og utvikling gjennom sine kunder og oppdragsmix der offentlige foretak/utbyggere står for ca 90 % av oppdragene. Kåre Hagen ønsker å være toneangivende i utviklingen av gjeldende tjenester, og har en sterk posisjon i markedet. Behovet for bemanning er fremtredende, og har i denne sammenheng behov for å styrke prosjekt- og byggeledelse med ytterligere kompetanse og kapasitet.


•Bistå oppdragsgiver/byggherre innen prosjekt-/byggeledelse.
•Administrativ og faglig kvalitetsoppfølging
•Kvalitetssikre prosesser med hensyn til økonomi, tid og kvalitet
•Ansvarlig for fremdrift og økonomi i prosjektene
•Kontrakts- og enterpriseadministrasjon
•Teknisk oppfølging / kontroll
•SHA og miljøoppfølging iht. vårt miljøstyringssystem



Som byggeleder hos Kåre Hagen forventes utdannelse på universitetsnivå. Videre ønskes erfaring fra administrativt og praktisk prosjektarbeid og fra byggeplass. Det forventes god innsikt i det aktuelle fag, samt til gjeldende standarder og forskrifter. Byggeleder skal bistå oppdragsansvarlig i å ivareta byggherrens ansvar mht så vel fremdrift som økonomi.

Du har pondus og gjennomslagskraft for å kvalitetssikre og kontrollere entreprenører/leverandører, samt inneha forhandlingsevner for å takle evt motforestillinger. Du har også teft for mersalg og bygger tillit alle veier i prosjektet og i forhold til oppdragsgiver og kunder.

Du skal håndtere store og kompliserte prosjekter. Team og samarbeid er viktige verktøy sammen med vårt egenutviklede KS-system. Stillingene gir store muligheter og ikke minst egenutvikling i slike store prosjekter.

Vi imøteser din henvendelse. For evt spørsmål, ring Partner Jean Lorange på tlf 48040606.

 

Søk stilling:

http://www.rettbemanning.no/CM.php?PageID=132573&jaid=297

Vis flere stillinger: