By- og arealplanlegger

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca 700 ansatte ved 23 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeTelemark
StedSkien
Søknadsfrist15.01.2013

Asplan Viaks kontor i Skien har i dag nær 40 medarbeidere i et tverrfaglig miljø bestående av Plan og urbanisme, Vann og miljø, Samferdsel og infrastruktur og Bygg og Installasjoner. Vi har et tett samarbeid med de andre kontorene i Asplan Viak, og et faglig nettverk med spesialister på en rekke områder. 

Vi søker ny medarbeider til vår lokale faggruppe Plan og urbanisme. Vi trenger en planlegger som liker å drive prosesser, inngå i team og løse allsidige planoppgaver. Arbeidsoppgavene vil være et bredt spekter av planleggingsoppgaver med hovedvekt på planer etter plan- og bygningsloven, analyser og mulighetsvurderinger, konsekvensutredninger og stedsutviklingsprosjekter. 

Vi ønsker en person med gode samarbeidsevner, som er engasjert og nysgjerrig på nye oppgaver. God formidlingsevne og evne til selvstendig arbeid og i team på tvers av fagområder vil bli vektlagt. Stillingen krever høyere utdanning fra universitet eller høyskole og relevant yrkeserfaring. 

Vi tilbyr

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid

Alle søknader behandles konfidensielt. 

Søknad med CV og referanser sendes via link:

 

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/029795c5ac0c02adea663441ba3ea3ea/885815/22468?iso=no

 

Vis flere stillinger: