Ingeniør/sivilingeniør veg og VA-anlegg, Bergen

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 950 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

Vårt kontor i Bergen har i dag 63 medarbeidere, og arbeider i hovedsak innenfor fagområdene vann- og avløpsteknikk, samferdsel, bygg, VVS-teknikk, elektroteknikk samt miljø og areal.

FirmaCowi AS
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist02.01.2013

Vi søker nå etter flere dyktige medarbeidere innen fagene veg og VA. Både erfarne og nyutdannede ingeniører/sivilingeniører er aktuelle.

 

Arbeidsområde
Arbeidsområder vil være planlegging og prosjektering av veg og VA-anlegg.

 

Kontorsted
Bergen, men vi har også behov for nye medarbeidere ved våre andre kontor i regionen (Voss, Norheimsund, Haugesund, Stavanger, Kristiansand).

 

Vi vektlegger
COWI ønsker medarbeidere med gode faglige evner, arbeidslyst, med ståpå-vilje, og som har evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Det er også ønskelig med praktisk erfaring og kjennskap til Autocad/Novapoint, men dette er ikke noe absolutt krav. Vi verdsetter også sosial kompetanse, og at den ansatte har ønske om å tilføre vårt kontormiljø det lille ekstra.
Det er et krav at søker behersker norsk skriftlig og muntlig.

 

Vi tilbyr
Vi tilbyr et trivelig arbeidsmiljø i moderne lokaler. Vi har en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. Vi er en del av det internasjonale COWI-konsernet.

 

For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no| www.cowi.com | www.facebook.com/cowinorge

 

Vis flere stillinger: