Salgskonsulent / salgssupport

Norgips Norge AS har en omsetning på over 500 mill. kroner og er med sine 115 ansatte en solid, moderne og ledende produsent av gipsplater, stålprofiler og bygningssystemer på de norske og svenske byggevaremarkedene. Norgips er kvalitetssikret i alle ledd av organisasjonen, og sertifisert ihht dette. Bedriften har sitt hovedsete ved Drammensfjorden, rett utenfor Drammen.

 Norgips er en del av den tyske Knauf gruppen som er et verdensomspennende konsern med produksjonssteder over hele verden og over 25.000 ansatte.

FirmaNorgips Norge via Hartmark Executive Search
FylkeBuskerud
Søknadsfrist20.12.2012

Norgips er i sterk vekst. I tillegg til våre markedsledende kvalitetsprodukter, introduserer vi nye og innovative løsninger. Våre systemer gjør det raskere og enklere å bygge, bidrar til lavere byggekostnader og økt lønnsomhet både for byggherre og entreprenør.

For å styrke vår salgsorganisasjon i Oslo-regionen søker vi nå

 

SALGSKONSULENT / SALGSSUPPORT

 

Hovedfokusområde skal være mersalg til eksisterende kunder via en positiv og imøtekommende kundebehandling, primært på telefon. I tillegg skal man inngå i salgsteamet som et supportelement.

 

Krav til utdanning

Primært teknisk utdanning innenfor relevante byggdisipliner

Krav til erfaring

Erfaring fra salg i byggemarkedet, der fokus på kundeservice har vært sentralt

 

Ønskede personlige egenskaper

  • Meget gode kommunikasjonsegenskaper
  • Selvgående og energisk
  • Relasjonsbyggende med utpreget kundefokus
  • Strukturert og ryddig
  • Teamorientert
  • Løsnings- og resultatorientert

 

For nærmere spørsmål om stillingen, kontakt Stein Holmsen i Hartmark Executive Search på telefon 907 57 567. Søknadsfrist 20.12.2012

 

søk her