Ble reddet av jobben i Hæhre

Stian Gjellum (22) sier han elsker jobben sin hos Hæhre Entreprenør. For halvannet år siden var han en desillusjonert ungdom.

Bygdeposten skriver at det lyser opp i ansiktet på 22-åringen når han får krabbe opp bak spakene på en velvoksen gravemaskin.

Stian Gjellum forteller at han nå har fått en mening i livet, og at han gjennom jobben hos Hæhre Entreprenør, har fått livet sitt tilbake på sporet.

– Jeg var veldig lei skolen og havnet i dårlig selskap. Så gikk det slik det måtte og jeg droppet ut, sier 22-åringen til avisen. I nær tre år vaset han rundt uten mål og mening. Døgnet ble snudd og dager og netter gikk med foran TV-skjermen

22-åringen legger ikke skjul på at han etter hvert fikk noen store utfordringer og alt så mørkt ut. Så kom tilbudet som snudde opp ned på alt.

Stein Haavik har gjennom 35 år i entreprenørbedriften i Modum tatt inn mange som i utgangspunktet stilte svakt rent teoretisk. Stian er en av dem.

– Han er en veldig arbeidsom og trivelig gutt. Han er pliktoppfyllende og står på. Det rent faglige med reparasjoner av anleggsmaskiner begynner også komme. Så dette har bare vært positivt for begge, sier Haavik.

Les hele saken her