Formann søkes til NCC Roads, Valberg Pukkverk, Kragerø

NCC Roads AS tilbyr produkter og tjenester for å bygge, drive, vedlikeholde og sørge for service på veier. Verdikjeden består av pukk og grus, asfaltproduksjon, asfaltutlegging, veiservice og profilbetong. Selskapet har rundt ca. 550 ansatte og inngår som en del av det nordiske NCC-konsernet, med ca. 17.500 ansatte og en omsetning på 53 MRD SEK i 2011.

FirmaNCC Roads - Valberg pukkverk Kragerø
FylkeTelemark
StedKragerø
Søknadsfristsnarest

NCC Roads AS er organisert i 3 forretningsområder; Pukk & Grus, Asfalt Nord -Vest, Asfalt Sør, Asfalt  Øst og Veiservice. Hovedkontoret ligger på Helsfyr i Oslo

Valberg pukkverk ligger på Valberghalvøya i Kragerø kommune, ikke langt fra Kragerø sentrum. Bergarten i pukkverket er Hyperit, en blå/ sort, middels til finkornet bergart, med høy vekt. Bergarten er uten kvarts eller skadelige tungmetaller. Pukkverket leverer over alt hvor man kommer til med lastebil, skip eller lekter. Mot sjøen har pukkverket en havn som kan ta imot store lasteskip.

På grunn av organisasjonsendringer søker vi nå etter en formann til å overta ansvaret for innkjøp, vedlikehold av rullende stasjonært materiell. Formann har også ansvar for kvalitetskontroll av produksjonen.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

-      Må inneha maskinførerbevis
-      Bør inneha førerkort kl. BE
-      Selvstendig og omgjengelig
-      Erfaring fra entreprenør eller drift av knuse-/sikteanlegg er en fordel

 

Vi tilbyr:

-      Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
-      Kreative og dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø
-      Konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter
-      Gode pensjons- og forsikringsordninger

 Nødvendig stedlig opplæring på anlegget vil bli gitt ved ansettelse.
For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder Geir Mørland, mobil 45414021 eller Direktør Pukk & Grus  Frode Jørgensen mobil +47 90825346