Betonmast bygger Bergen Tennis Arena

Betonmast Bergen AS har inngått kontrakt med Paradis Tennisklubb om oppføring av Bergen Tennis Arena på Slettebakken i Bergen. Kontrakten har en verdi på ca 46 millioner kroner eks. mva, og skal utføres i totalentreprise.

Arenaen blir en flerbrukshall med tilbud innen en rekke idretter, men spesielt tilrettelagt for tennis. Hallen skal inneholde seks tennisbaner, avdeling for sosiale aktiviteter, utendørs minitennis, trimrom, garderobeanlegg, samt kafé- og publikumsareal.

Tennisbanene vil innfri krav for internasjonale arrangement. Totalt utgjør prosjektet en størrelse på ca. 5400 m2. Anlegget vil bli selvbetjent, og basert på et system hvor brukere selv booker banetid. Anlegget vil tilrettelegges slik at det kun er områder som er i bruk som vil bli opplyst. Planlagt oppstart av prosjektet er satt til primo desember 2012, med en byggetid på ca. åtte måneder.

- Det har vært spennende å utvikle dette prosjektet sammen med byggherrens entusiastiske prosjektgruppe. Denne topp moderne hallen vil gi et stort løft for tennissporten i Bergensområdet, og vi er stolte over å ha blitt valgt til å utføre dette oppdraget, sier Arne Kleivdal, daglig leder i Betonmast Bergen AS.