Ingeniør Bygg

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist16.12.2012

For å styrke vårt miljø innen byggningstekniske fag søker vi etter en erfaren og motivert medarbeider til vårt kontor i Fredrikstad som er sivilingeniør- eller ingeniørutdannet. I Fredrikstad vil du inngå i avdeling Bygg og prosjektledelse med i dag 11 medarbeidere. Vår avdeling, Bygg og prosjektledelse, er én av 5 avdelinger i Østfold med til sammen 50 medarbeidere.  Kontoret vokser raskt og har en stadig økende oppdragsmengde.

Vi ønsker å holde høy faglig standard, og er bevisste på at dette ikke er mulig om vi ikke fungerer godt som et sosialt team.  Vi legger derfor stor vekt på trivsel gjennom gode arbeidsforhold, åpen dialog mellom ansatte og ledelse og ved at alle ansatte selv har prosjektansvar i alle ledd av de oppgaver de blir tildelt.

 

Jobbeskrivelse:

Rambøll tilbyr flerfaglig rådgivning innen svært mange fag og dekker alle fagområder innen plan, design og teknikk. Personen vi søker etter er tiltenkt oppdragsledelse og selvstendige prosjekteringsoppgaver innenfor konstruksjonsteknikk. Våre kunder er både private og offentlige aktører. Vi arbeider i flerfaglige team for å skape løsninger som er realiserbare og med fokus på merverdi for kunden.

 

Vi tilbyr:

Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø, en unik mulighet for personlig og faglig utvikling gjennom stor variasjon av oppgaver og et stort fagnettverk innen Rambølls organisasjon. Vi har lokaler beliggende i Fredrikstad sentrum med elva som nærmeste nabo og flott utsikt mot gamlebyen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger. Vi vektlegger ditt engasjement og gir deg frihet under ansvar.

Rambølls viktigste ressurs er medarbeiderne. Vi legger derfor vekt på å utvikle den enkelte medarbeiders faglige og personlige kompetanse. Gjennom vårt kursopplegg "Rambøll Academy" har du mulighet for en målrettet utvikling av din karriere i den retning du selv ønsker. Som ansatt i Rambøll har man mulighet til å jobbe med ulike oppdrag på tvers av regioner og landegrenser.

 

Vil du være med på å planlegge for fremtiden?

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingen.

Velkommen som søker!


Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/0cbeab845d321690c5c0ddd3d068ca79/879895/35753?iso=no



Vis flere stillinger: