Aasen & Five ble årets Byggmakker

I forbindelse med årets Byggmakkerforum ble prisen for årets Byggmakker kåret. Vinner i stor klasse ble Byggmakker Aasen & Five fra Stjørdal. Vinneren i liten klasse ble Byggmakker Flokkmann fra Mosjøen.

– Mange av våre butikker lever i et sterkt konkurransepreget marked. Da er det ekstra gøy å kunne gi en velfortjent pris til de aller beste, sier Knut Strand Jacobsen, administrerende direktør i Byggmakker Norge

- Det har stor verdi for våre butikker og alle våre medarbeidere å vinne prisen som Årets Byggmakker. Mange driver godt og opplever en positiv økonomisk utvikling. Det skyldes blant annet at de gjennom flere år har investert i høy kompetanse, god service, moderne drift og effektiv logistikk. Når det gir resultater, oppleves det som svært oppmuntrende, sier Strand Jacobsen.

For å vinne konkurransen om å bli årets Byggmakker butikk må de i følge Strand Jacobsen kunne vise til gode resultater på flere områder. - Verdiene til konsernet må stå sterkt i bedriften og de må være lojale og utnytte fordelen ved å være et medlem. Butikken må også gjøre noe ekstra, ha god salgsutvikling, være lønnsomme og ha deltatt på ulike aktiviteter som kjeden arrangerer. Det er summen av hva butikkene leverer, hvordan de fremstår og ikke minst hvordan de oppfattes av kunden som gjør butikken til årets Byggmakker.

Fokus på høy standard
- Med høyt kunnskaps- og servicenivå hos våre medarbeidere, et anlegg med god standard og et oversiktlig lagersystem, merker kundene våre at vi leverer kvalitet til rett tid. Det fører igjen til at vi selger mye varer og er jo egentlig det ultimate beviset på at vi gjør det bra. Å få det bekreftet gjennom å vinne denne prisen, gjør oss ekstra motivert for å stå på videre. Det kommer jo også godt med når vi nå bygger nytt lager på 300 kvadratmeter og som skal stå ferdig i februar 2013, sier Tommy Teodorsen, daglig leder hos Byggmakker Flokkmann.

Lang erfaring og bred kompetanse
- Vi er en tradisjonsrik virksomhet, med mange ansatte som har vært hos oss lenge og som har opparbeidet seg kompetanse på mange områder. Vi åpnet ny butikk i 2007 og har siden jobbet med å videreutvikle oss, både markedsmessig, driftsmessig og med en effektiv og velsmurt transport og logistikkvirksomhet. Vi er derfor gode på å håndtere store volum, noe som er helt nødvendig i et vekstområde som Stjørdal. At vi har et moderne anlegg med nye teknologiske løsninger gjør det enklere å drive virksomheten, i tillegg til at det har positive konsekvenser for arbeidsmiljøet. Jeg er for øvrig ekstra stolt over denne prisen, siden den er et godt eksempel på lagseier, sier Jan Mauseth, daglig leder hos Byggmakker Aasen & Five i Stjørdal.