Juryen for 120 HOURS klar

Juryen for konkurransen 120 HOURS 2013 ble nylig klar.

Juryen består av:
Julien De Smedt: JDS Architects (juryens formann)
Beatrice Galilee: kurator, arkitekturkritiker og skribent.
Joakim Skajaa: Eriksen Skajaa Arkitekter. En av Norges mest lovende arkitekter.
Ibrahim Elhayawan: Various Architects. Lang fartstid fra Snøhetta.
Anders Sletten Eide: Student BAS. Representerer studentenes røst.

Konkurransen vil i år ha fokus på Bergen, med studenter fra BAS som samarbeidspartnere. Oppgaveteksten er ikke satt, men man jobber med å få til en spennende og utfordrende oppgave med Vestlandet som scene.

- Vi tar gjerne i mot tips og råd om hva oppgaven bør ta inn i seg, enten det er diskusjoner i samtidsarkitekturen eller aktuelle samfunnsmessige forhold. Dette er ting vi alltid ønsker å sette lys på og diskutere gjennom de innsendte forslagene, sier Hans Martin Frostad Halleraker, stud. MArch. ved AHO.

Konkurransen vil i 2013 gjennomføres i de 120 timene mellom mandag 4. februar klokken 14:00 og lørdag 9. februar klokken 14:00. Prisutdelingen vil finne sted i Bergen den 23. februar.

Konkurransen har i år fått oppmerksomhet av en størrelse arrangøren ikke ante var mulig. Det er nå tre uker siden de lanserte konkurransen, og allerede har de fått inn over 100 påmeldte lag fordelt på over 40 land fra alle verdens kontinenter. Det er fortsatt 12 uker til påmeldingsfristen, og de forventer at interessen bare stiger frem mot konkurransestarten. 120 HOURS er nylig omtalt i magasiner og nettsteder i USA, Storbritannia og Frankrike, i tillegg til her hjemme.