Bravida overtar ansatte fra Teknobygg Tekniske

Bravida har ansatt de fleste som var ansatt i Teknobygg Tekniske AS. Bravida forhandler også med bobestyrer om å overta deler av boet etter konkursen i Teknobygg Tekniske AS.

- Dette innebærer at de fleste ansatte i Teknobygg Tekniske AS er i
jobb i løpet av få dager. Målsettingen er at de samme folkene kan ferdigstille prosjektene de jobbet på før konkursen, uttaler Petter Storhaug, regiondirektør i Bravida.

- Vi er meget godt fornøyd med at vi så raskt kom i mål med disse ansettelsene. Vi har tidligere besluttet at Bravida skal etablere seg som en totalteknisk leverandør i Trøndelag, dvs. vi utvider virksomheten med rørlegging og ventilasjon. Bravida overtok i 2009 installasjonsvirksomheten til Siemens. Vi er meget godt fornøyd med overtakelsen av Siemens, og vi vil nå strekke oss langt for at også teamet fra Teknobygg Tekniske AS så raskt som mulig finner seg til rette hos oss. Vårt inntrykk av Teknobygg Tekniske AS er bare positivt og jeg er veldig glad for at så mange av de ansatte gir uttrykk for at de ser frem til å bli en del av Bravida, sier Storhaug.

MajaTeknobygg AS er også fornøyd med at man så raskt kom til en løsning for Teknobygg Tekniske AS.

- Bravida fremstår som en god og profesjonell aktør i markedet og vi er spesielt fornøyd med at de fleste av de ansatte så raskt kommer seg i jobb igjen, uttaler representanter for MajaTeknobygg AS.