Direktør byggsystemer

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 94 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér og Trend. Montér er Optimeras kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har 190 000 medarbeidere i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer.

FirmaOptimera AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

DIREKTØR BYGGSYSTEMER

STRATEGISK SATNINGSOMRÅDE – ENERGIEFFEKTIVE LØSNINGER – INTERNASJONAL SOURCING

INDUSTRIALISERING OG EFFEKTIVISERING PÅ BYGGEPLASSEN

 

Vi søker en kreativ, handlekraftig og kommersiell leder for vårt strategiske satsningsområde Byggsystemer. Dette er organisert som en egen divisjon i Optimera med en organisasjon på ca. 80 personer inklusive 20 ingeniører og med produksjonsanlegg i Andebu, Sandnes og Askøy.

 

Byggsystemer produserer trekonstruksjoner, konstruksjonspakker, takstoler og elementer til Optimeras husbyggende kunder, byggmestre og entreprenører.

 

Stillingen byr på spennende strategiske utfordringer, organisk vekst, oppkjøp, internasjonal sourcing og samhandling med resten av organisasjonen innen supply chain, kategori og marked samt et landsdekkende region-/salgsapparat.

 

Søkere må ha relevant erfaring, solid utdanning og ledererfaring med vekt på salg, B2B, verdikjede, prosjektstyring og gjerne erfaring fra bygg-/entreprenørbransjen.

 

Vi tilbyr deg en spennende stilling i et av Norges største byggevarekonsern som preges av innovasjon og nytenkning, og ikke minst vilje og ressurser til vekst. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og inngår i konsernets ledergruppe.

 

Ønske du flere opplysninger kan du henvende deg til administrerende direktør Asbjørn Vennebo, tlf. 95 26 98 25 eller Trygve Walstad i Delphi Consulting, tlf. 23 33 27 70. Søknad med CV merket 15129 sendes til delphi@delphi-consulting.no snarest

Vis flere stillinger: