Ny HR-sjef i Schneider Electric

Energispesialisten Schneider Electric får ny HR-sjef. Evija Iesalniece kommer til Norge etter 6 år i Schneider Electric Baltikum.

- Dette er en ekstra spennende tid for meg å komme inn i Schneider Electric Norge. Selskapet er i sterk vekst og jeg ser frem til å være med på laget når vi nå skal samle alle våre ansatte for første gang under ett tak i nytt hovedkontor, sier den nye HR-sjefen.

Schneider Electric er i dag spredt på fire steder i Oslo-området, men skal i 2013 samles under ett grønt tak i Sandstuveien 70 på Ryen i Oslo, som blir ett av byens nye energieffektive kontorbygg. Det blir i denne sammenheng en viktig oppgave for HR å samle selskapet også sosialt og kulturelt. Her vil den nye HR-sjefen få en sentral oppgave.

- Vi er glade for å ha Evija på plass hos oss. Med sin solide faglige bakgrunn kombinert med gode lederegenskaper vil hun bidra sterkt til videreutviklingen av våre 500 ansatte i Norge, sier Country President i Schneider Electric, Runar Hansesætre.

- Vi ønsker å utvikle oss til en enda mer kundefokusert organisasjon med gode muligheter for ansatte som har utviklingsambisjoner både i Norge og internasjonalt. Evija vil få en sentral rolle i denne utviklingen i Schneider Electric, fortsetter Hansesætre.