Rådgiver strategi og forretningsutvikling

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

FirmaSkanska Norge AS
FylkeOslo
Søknadsfrist07.12.2012

I Skanska har vi ambisiøse strategiske mål for årene som kommer og har derfor behov for ytterligere å profesjonalisere måten vi jobber med utvikling av vår organisasjon og våre leveranser på. Vi søker derfor etter en rådgiver med erfaring innen strategi og forretningsutvikling.

 

 

Ansvar
Som rådgiver Strategi og forretningsutvikling blir du helt sentral i implementeringen av vår vekststrategi. Du vil jobbe tett opp mot konsernledelsen og blir ansvarlig for å definere, gjennomføre og koordinere utviklingsprosjekter og endringsinitiativ i Skanskakonsernet.

 


Kvalifikasjoner
Du må ha høyere utdanning og solid erfaring fra strategiarbeid og endringsledelse. Det er et en forutsetning at du har gode ferdigheter som prosessleder samt kompetanse og erfaring innen teknologi, økonomi og virksomhetsledelse. Du kan gjerne ha erfaring fra konsulentvirksomhet innen strategi og ledelse. Vi anser det som en fordel om du også har jobbet med strategi- og forretningsutviklingsarbeid i prosjektorienterte virksomheter tidligere.

 

 
Egenskaper
Du må ha evnen til å jobbe selvstendig og strukturert, både på strategisk og operativt nivå. Du må ha gode samarbeidsevner, være energisk og engasjerende samt dyktig til å kommunisere. Du må ha en brennende interesse for utviklingsarbeid og inneha evnen til å drive selvstendig forbedringsarbeid i en stor organisasjon som Skanska.

 


Muligheter
Skanska Norge har hovedkontor i lyse og trivelige kontorer sentralt plassert på Skillebekk i Oslo. Vi kan tilby spennende utfordringer og trivelige kolleger i et av verdens ledende entreprenørselskaper. Du vil bli en del av et sterkt fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling. Skanska har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og tilbyr medeierskap gjennom vårt aksjeprogram.

 


Stillingen rapporterer til Strategidirektør.

Søknadsfrist : 7. desember




Link elektronisk søknad:


https://skanska.taleo.net/careersection/2/jobdetail.ftl

Vis flere stillinger: