Ny sjef i Giertsen Tunnel

Jørn Reite er ansatt som daglig leder i Giertsen Tunnel AS.

Jørn Reite ble ansatt som markedssjef i Giertsen Tunnel i mars i år. Før det hadde han arbeidet som produkt-, salgs- og markedssjef i Vik Ørsta AS siden 1995. Reite gikk inn som konstituert leder av Giertsen Tunnel da Hans-Egil Larsen sa opp sjefstillingen tidligere i høst. Denne uken takket Reite ja til å bli Giertsen Tunnels nye daglige leder.

- Jeg kjenner Giertsen Tunnel godt fra min tid i Vik Ørsta og har blant annet vært med på å utvikle en del av festesystemene Vik Ørsta leverer til Giertsen. Jeg vet det er et bra selskap med store utviklingsmuligheter, sier Reite.

Giertsen Tunnel er en spesialentreprenør innen vann og frostsikring. Kjerneproduktet er tunnelduk til tunneler og bergrom, men selskapet tilbyr også PE-skum montasje, elementmontasje og tunnelplatehvelv av typen Aluway.

- Vi er og skal fortsette å være en totalleverandør av løsninger til vann- og frostsikring av tunneler og bergrom, sier Reite.

Giertsen Tunnel ser på Norge og resten av Norden som hjemmemarked, men selskapet tar også oppdrag utenfor Norden. I det siste har Giertsen Tunnel blant annet hatt leveranser til prosjekter i Sør-Korea og Canada.

Selskapet ser det er et voksende marked og ønsker nå å styrke staben med tanke på videre satsning.

- Vi søker etter nye medarbeidere på både drift og produktutvikling, opplyser Reite.

Tradisjonen tro er Giertsen Tunnel på plass med egen stand under Fjellsprengningsdagen. Jørn Reite sier han ser frem mot å treffe gamle og nye kunder i Oslo.