Er du blant Norges beste prosjektledere?

Rett Bemanning / StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte rekrutterings- og bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Vi oppnådde 40 % vekst i både 2010 og 2011, om forventer en omsetning i 2012 på NOK 220 mill. Rett Bemanning / StaffUp har i dag 33 lokalt eide kontorer i Norge og Sverige. www.rettbemanning.no

FirmaOEC Consulting via Rett Bemanning
FylkeAkershus
StedLysaker
Søknadsfristsnarest

OEC Consulting AS søker Norges beste prosjektledere.

OEC gjør det kompliserte enklere og søker derfor de dyktigste av de dyktige til å lede noen av de tyngste prosjektene innen Olje & Gass, Bygg & Anlegg, Industri og Miljø.

Er du ingeniør eller sivilingeniør, utadvendt, entusiastisk, kvalitetsbevisst, selvgående og samtidig en samarbeidsorientert leder som ønsker å være med på spennende prosjekter, vil vi gjerne høre fra deg!

Det stilles store krav til tverrfaglig kompetanse, samtidig som du er en inspirerende prosjektleder med godt overblikk og gjennomføringsvne.
Du må evne å kommunisere godt både internt i prosjektgruppen og utad, og du skaper gode relasjoner og tillit i forhold til oppdragsgiver, kunde og i prosjektgruppen.

OEC tilbyr meget spennende oppgaver og gode økonomiske betingelser. Selskapets ansatte tilbys i tillegg stor grad av frihet under ansvar.

For ytterligere spørsmål rundt stillingene, vennligst kontakt Senior Partner Terje Lund på telefon 926 19 510 eller send e-post til mk@rettbemanning.no.

 

Søk stilling:

http://www.rettbemanning.no/CM.php?PageID=132573&jaid=2012

Vis flere stillinger: