Nyutdannet til Skanska Young Professionals Program - City Builder/Anlegg Stavanger

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

FirmaSkanska Norway
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfristfortløpende

Vil du være med å gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge ?

Vi har som mål å ansette ca 75 nyutdannede for oppstart høsten 2013.

Vi søker deg som vil være med på vår reise mot å bli den ledende prosjektutvikler og entreprenør i Norge, og som finner motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.


Young Professionals Program
For å sikre at overgangen fra studier til arbeidsliv blir så god som mulig, blir alle nyutdannende deltagere i YPP (Young Professionals Program). I tillegg til en spennende arbeidshverdag skal unge nyansatte det første året gjennom ulike samlinger der de blir kjent med hverandre og Skanska. Dette kaller vi Young Professionals Program. I løpet av programmet skal du blant annet bli kjent med strategien, kulturen og bygge nettverk i tillegg til grunnopplæring i sentrale områder som HMS, økonomi og etikk. Du skal fordype deg og bli enda bedre kjent med Skanskas ulike regioner, datterselskaper og besøke prosjekt i et annet Skanska- land.


Jobb i Skanska
Nesten uansett hvilke deler av bygg- og anleggsbransjen du ønsker å jobbe i, så finnes det gode utviklingsmuligheter i Skanska. I tillegg til entreprenørvirksomheten, har vi spesialistselskaper innen boligutvikling, grunnarbeid, tekniske installasjoner, masseforflytning, kontorinnredning, maskinutleie, modulbygging og stikning og oppmåling.

Vi har virksomhet over hele landet, fra Svalbard i Nord til Lindesnes i sør. Vi er en prosjektbasert organisasjon, og har virksomhet der oppdragene finnes, men vi har også faste kontorer i de fleste større byer i Norge.

Bygg og Anlegg
Ved å jobbe innen vår byggvirksomhet, vil du være med på å bygge bl.a. boliger, kontorbygg, kjøpesentre, skoler og sykehus. Du vil være tilknyttet et av våre mange distriktskontorer, og arbeide på et prosjekt i nærheten av dette. Innen

City Builder/Anlegg Stavanger arbeider man i hovedsak 4 eventuelt 5 dagers uke, men 12 - 9-ordning kan også påregnes. 

Ved å jobbe innen anleggsvirksomheten, vil du være med å bygge bl.a veier, broer, kraftstasjoner og tunneler. Da reiser du dit prosjektet ligger, og bor og arbeider der i prosjektperioden. På brakkeriggen blir det sørget for mat og rene rom.  

 

Støttefunksjoner og datterselskaper

Skanska ansetter også nyutdannede til flere av datterselskapene, økonomi, innkjøp og tekniske støttefunksjoner som Survey, BIM og miljø bl.a.

 

Mulighetene er mange i Skanska, også internasjonalt.

 

Vi mottar og behandler søknader løpende frem til 1. mars 2013.

 

 

Søk stilling:

 

https://skanska.taleo.net/careersection/2/jobdetail.ftl

Vis flere stillinger: