Backe bygger på Sørenga

AS Ing Gunnar M. Backe har signert nye kontrakter med Sørenga Utvikling om videre utbygging på Sørenga.

Det er inngått en avtale om forberedende arbeider for byggetrinn 5. Avtalen er en samarbeidsavtale hvor partene skal samarbeide om å optimalisere prosjektet og omforenes om målpris for prosjektet.

Parallelt med dette skal AS Ing. Gunnar M. Backe administrere grunn- og fundamenteringsarbeider for byggherren i en byggherrestyrt entreprise. Oppstart av arbeidene er antatt i desember 2012.

Byggetrinn 5 består av 58 leiligheter med tilhørende bodarealer samt noe næringsarealer.

- Vi er svært tilfreds med at vi har lyktes med å enes om en avtale som vi tror kommer begge parter til nytte i videre utvikling og bygging på Sørenga, sier Arne Landmark, adm.dir i AS Ing. Gunnar M. Backe

Videre har AS Ing Gunnar M. Backe fått bestilling på utførelse av betongarbeider på vegger og dekke i utvidelse av parkeringshuset på Sørenga samt opsjon på ytterligere utvidelse. Arbeidene gjennomføres som byggherrestyrt delentreprise. Kontraktssum for utvidelse av Fellesgarasjen er på 13.6 mill NOK.

- Etter at AS Ing Gunnar M. Backe har fullført de to første byggetrinnene på Sørenga, er det tilfredsstillende for oss å kunne fortsette med dem videre, et team vi er godt fornøyd med, sier Espen Pay, adm dir i Sørenga Utvikling KS.