Prosjektleder (for produksjon i byggefase)

Optimo Prosjekt AS ble etablert 1. januar 2001. Selskapet er i dag en betydelig aktør innen prosjektutvikling og prosjekt- og byggeledelse i Oslo og Akershus. Oppdragene består i å lede utbyggingsprosessene på vegne av kundene både i boligprosjekter og yrkesbygg, og i nybygg så vel som rehabiliterte bygninger.

Optimo Prosjekt har et ungt miljø med god aldersspredning og erfarne mennesker innenfor prosjektutvikling, prosjektgjennomføring og tverrfaglig koordinering. Selskapet arbeider med en rekke spennende prosjekter med utfordringer som passer de fleste fasene i en ingeniørs prosjektkarriere. Her vil du finne muligheter til å jobbe både i tidligfasen og i byggefasen, eller i begge dersom du ønsker det. Fagnivået i organisasjonen er høyt og utvikles stadig i godt samspill med profesjonelle kunder i krevende prosjekter.

Les mer på www.optimoprosjekt.no

FirmaDe4 for Optimo Prosjekt AS
Fylke
SøknadsfristSnarest


Har du i dag den riktige bakgrunnen fra byggebransjen og ønsker å bli en del av vårt team på 25 erfarne prosjektdrivere kan du sende en søknad som Prosjektleder for produksjon i byggefase

I denne rollen vil du være selskapets representant i prosjektet og leder av teamet i produksjonsfasen. Du vil være kundens viktigste daglige kontaktperson vedrørende overordnet oppfølging av prosjektet.


Oppgaver og ansvar
 Være prosjektets leder på vegne av Optimo Prosjekt, utad som innad
 Sørge for riktig bemanning i ditt prosjekt i samarbeid med ledelsen
 Styre prosjektet mot de mål som er satt


Kvalifikasjoner
 Minimum 5 års relevant erfaring fra entreprenørvirksomhet
 Erfaring i bygging av kunderelasjoner
 Ingeniørutdannelse innen bygg eller tekniske fag på høyskolenivå eller høyere er en fordel, men ikke betingelse
 Lavere formell utdannelse kan kompenseres med mye relevant erfaring og dokumenterte resultater


Personlige egenskaper
 Har god forretningsmessig forståelse og evner å holde oversikt og tenke helhetlig
 Har naturlig autoritet, høy integritet og resultatorientering
 Er god til å kommunisere, er samarbeidsorientert og løsningsfokusert

 

Stillingen ønskes besatt så snart som mulig. Optimo Prosjekt tilbyr gode betingelser, et aktivt sosialt miljø og moderne lokaler i Oslo sentrum. For ytterligere opplysninger kontakt avdelingsleder Rune Pedersen telefon 47 04 17 72 eller vår rådgiver i De4 Esten Solberg, telefon 93 25 25 11. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknadsinformasjon finner du på www.de4.no/stillinger

Vis flere stillinger: