Gruppeleder veg, Hamar

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 950 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist14.12.2012

COWI har et av landets største og sterkeste miljøer innen fagområdene som til sammen utgjør kommunalteknikk. Hovedsakelig fordeles disse på divisjon vann sine over 150 medarbeidere fordelt på 14 kontorsteder og divisjon samferdsel sine ca. 125 medarbeidere fordelt på 15 kontorsteder.

Avdeling i Hamar ble etablert i 1968 og har vært en sentral aktør i planlegging/prosjektering og byggeledelse av tekniske og samfunnsmessige oppgaver i og rundt Hamar. Av de mest kjente er HIAS-anleggene med infrastruktur (veger, ledninger, renseanlegg og pumpestasjoner) som store deler av Hedmarken er tilknyttet.

 

Gruppeleder veg, Hamar


Stillingen gruppeleder veg vil tilhøre ledergruppen for COWI Hamar sammen med gruppeleder for areal/ landskap, samt avdelingsleder. Avdelingen består i dag av 11 medarbeidere som hovedsaklig utfører lokale prosjekter, men som også deltar i COWIs prosjekter regionalt og nasjonalt. Gruppeleder veg vil ha ansvar knyttet mot marked, fag, strategi og videreutvikling innen sin gruppe.

Ønskede kvalifikasjoner
Vi søker medarbeidere med erfaring fra utredning, planlegging, prosjektering, bygge- eller prosjektledelse av vegprosjekter.

Utdanning
Ingeniør, sivilingeniør eller annen relevant utdanning/erfaring.

Vi tilbyr
Meget konkurransedyktig lønn i et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø. Spennende, ufordrende og varierte arbeidsoppgaver, samt stor frihet. Store muligheter for egen utvikling i et flerfaglig, internasjonalt kompetansemiljø. Arbeide i et økonomisk solid foretak, i en avdeling med store ordrereserver.

Kontorsted
Hamar

For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no | www.cowi.com | www.facebook.com/cowinorge

Vil du vite mer?
Ståle Sagstuen, avdelingsleder, telefon 908 46 405
Rolf-Sverre Aksnes, regionsjef, telefon 901 04 715

Send søknad
Søknad sendes elektronisk via

http://www.cowi.no/menu/jobs/Pages/Stilling.aspx?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D151%26pp%3D7

Søknadsfrist
14. desember 2012

Vis flere stillinger: