Nye Totalreform gir full gass

Gamle Totalreform gjenoppstår i en mer moderne utgave.

Selskapet har siden 1985 hjulpet til med nærmere 6000 flyttinger for norske bedrifter.

Totalreform er store innen leietakerrådgivning, og tilbyr en totalpakke innen søkemegling, strategisk leietakerrådgivning, endringsledelse og arbeidsplassutvikling.

– Jeg er helt sikker på at det å kunne levere veiledning på alt fra det byggtekniske via driftsløsninger og endringsledelse til interiørbistand er det som gir den nødvendige trygghet for bedriften som enten skal flytte eller reforhandle den leieavtalen de allerede har, sier Daglig Leder Anders Bjerke i en pressemelding fra selskapet.

– Det er så mange elementer som skal planlegges og som krever helhetsforståelse av bedriftens behov. Vi oppfatter at markedet nå er enda tydeligere enn før på at leverandøren må ha god helhetsforståelse. Derfor tilbyr vi skreddersydde kundeleveranser tilpasset markedets etterspørsel. Kunden ønsker en profesjonell aktør som kan bidra til at hele relokaliseringsprosessen flyter smertefritt, fremholder Bjerke.

– Det å bestemme seg for hvor bedriften skal ligge er ofte en strategisk avgjørelse hvor det er viktig å forsøke å se 5-10 år fram i tid for å se på alt fra teknologiske muligheter, kunderelasjoner eller på andre konkurransefortrinn, sier han.

Ny ledelse har nå trått inn på eiersiden. Denne strategiske endringen vil få stor betydning for den videre utviklingen av selskapet. Selskapet har ambisjon om å videreutvikle seg innen eiendomsrådgivning og fremtidige kontorløsninger og forventer og nå en omsetning på 100 millioner innen 2013.

Selskapet går offisielt live med ny "face-lift" 01.01. 2013, og har planene klare for pre-lansering frem mot nyåret.