Vi trenger flere utlendinger

Vi trenger flere utlendinger i Norge, men da må vi få mennesker som vet å rette seg etter norske regler og som respekterer norske verdier. Vi vet at vi har tusenvis av slike mennesker allerede, mennesker som gjør en god jobb for Norge og som skaper mangfold. Men så har vi noen som vi absolutt ikke trenger. Dem må vi kaste ut av landet øyeblikkelig.

Ifølge VG er de aller fleste som bor i norske asylmottak, er ikke asylsøkere. Det er det kun 17 prosent av beboerne som er det. Mange har fått oppholdstillatelse og burde ha fått seg et ordinært bosted i norske kommuner, eller de skulle ha vært utsendt fra landet.

Antall beboere i norske asylmottak faller. I 2009 bodde det cirka 20.000 personer i norske mottak. I fjor falt tallet til 15.700 beboere. Tilnærmet like mange bor der også i år. Av disse hadde 4.963 fått endelig avslag på sine søknader, ifølge Utlendingsdirektoratet (UDI).

Det går nemlig fram av dokumentet at antall personer som bor på mottak og som enten skulle ha fått seg et sted å bo i norske kommuner, eller bli sent ut av landet, er økende.

Vi beklager at mange norske kommuner ikke er flinke nok til å bosette folk som har fått innvilget opphold i Norge. Dermed må beboerne fortsatt oppta plasser på mottakene, noe som også forsinker integreringen. UDI meldte 2. november at kapasiteten ved mottakene er i ferd med å sprenges som følge av dette. UDI må dermed opprette inntil 500 nye mottaksplasser bare på Østlandet.

Det vi ikke forstår er hvorfor man på nattens tid henter ut familier som er godt integrert i det norske samfunnet og som har bred lokal støtte. Mange familier bidrar til at skolen på stedet har nok elever og at lokalsamfunn kan overleve. I mange utkantkommuner er det nå utledningene som sørger for at bygdene lever. Mange er i fast arbeid og betaler skatt.

Vi har også mange nordmenn som er gift med utlendinger. De har barn sammen, men likevel føler de seg forfulgt av norske myndigheter. Dette skjer samtidig som en rekke kriminelle utlendinger kan fortsette sine forbryterske gjerninger uten at noe skjer. Noen av de kriminelle folkene blir tatt, men ikke alle.

Også i byggenæringen har vi i dag veldig mange utledninger som gjør en meget god jobb. Vi har opp gjennom årene fått mange telefoner fra bedriftsledere som har mistet verdifull arbeidskraft og gode fagfolk som av ulike årsaker ikke har hatt alle papirene i orden. Ofte skyldes det et stivbeint byråkrati som ikke evner å se de viktige forskjellene. Her blir alle behandlet som om de var kriminelle.

Dette skjer i et land som ledes av en rødgrønn regjering. Hvor er medmenneskeligheten spør vi.