Sivilingeniører/ingeniører innen VVS-teknikk, Haugesund

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 950 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

Vårt kontor i Haugesund har i dag 23 medarbeidere, og jobber i hovedsak innen fagområdene elektroteknikk, VVS-teknikk, vann og avløpsteknikk, brannteknikk, samferdsel, samt miljø og areal.

FirmaCowi AS
FylkeRogaland
StedHaugesund
Søknadsfrist13.01.2013

Vår avdeling innen bygninger i Haugesund trenger flere dyktige medarbeidere. Både erfarne og nyutdannede ingeniører/sivilingeniører er aktuelle.

 

Arbeidsområde
Arbeidsområdet vil være alle typer prosjektering og rådgiving, samt byggeplassoppfølging innen VVS-faget.

 

Kontorsted
Haugesund

 

Vi vektlegger
COWI ønsker medarbeidere med evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Høy faglig kompetanse og ønsket om å tilføre våre oppdrag og vårt kontormiljø det lille ekstra er verdsatt.

 

Vi tilbyr
Vi tilbyr et trivelig arbeidsmiljø i moderne lokaler. Vi har en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. Vi er en del av det internasjonale COWI-konsernet.



For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no / www.facebook.com/cowinorge

 

Vis flere stillinger: