Vegvesenet informerte om rv. 4-planene

Forrige uke fikk både folk flest og entreprenører informasjon om planene for utbygging av rv. 4 på Hadeland.

Samtidig som det ble sendt ut over 10.000 nærinfobrosjyrer til husstandene, hadde Statens vegvesen to informasjonsmøter.

Det ene møtet var et folkemøte for alle interesserte hvor det ble informert om utbyggingsplanene for rv. 4 i Lunner. Et 20-talls hadelendinger møtte opp i kommunestyresalen på Roa.

- Det var få spørsmål på møtet – og det kan tyde på at berørte nå har god kunnskap om planene. Men dersom du har ubesvarte spørsmål, er du velkommen til å ta direkte kontakt med oss, sier planprosessleder Ole Kristian Haug.

Samme dag var det også åpen kontordag i regi av vegvesenet på Lunner rådhus, og der møtte ca. 10 personer opp.

Sjekk nettsidene for vegprosjektet for kontaktinformasjon.

Seminar
Statens vegvesen har også gjennomført et seminar for entreprenører som kan være interessert å bygge rv. 4 i Gran kommune.

Om kort tid legges prosjektet ut på anbud, og på seminaret på Hadeland hotell var det over 40 representanter fra drøyt 20 entreprenørselskaper.

Prosjekteringsleder Jon Kvisberg er glad for at alle de store norske representantene var tilstede.

- I tillegg var det representanter fra tyske og sveitsiske firma. Mange er tydeligvis lysten på historiens største vegutbygging på Hadeland, forteller Kvisberg.

Arnstad på besøk
Også samferdselsminister Marit Arnstad (Sp) har fått informasjon om rv. 4 på Hadeland. Samme uke som informasjonsmøtene ble avholdt, var hun på rundtur i Oppland. På Hadeland ankom hun med tog, og fikk deretter omvisning på rv. 4.

Til våren vil hun og hennes departementet legge frem sitt forslag til Nasjonal transportplan for de neste 10 årene. Da blir det avklart hvilke samferdselsprosjekter som blir prioritert.