HR-sjef

UCO er et heleid datterselskap av Skanska Norge.

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør. Skanska omsatte for ca 11, 7 milliarder kroner i 2011 og har samlet ca. 4500 ansatte.

UCO er en spesialisert utleie- og serviceleverandør som betjener kunder i det profesjonelle markedet; industrien og offentlige virksomheter, entreprenører, byggmestere og ulike aktører innen byggenæringen. Selskapet omsatte for ca 700 millioner kroner i 2011 og har ca 250 ansatte.


www.skanska.no / www.uco.no

 

FirmaUCO - Utleiecompaniet
FylkeOslo
Søknadsfrist10.11.2012

Skanska er i vekst og har behov for å styrke vår kompetanse innen HR med en erfaren HR-sjef til et av våre spesialistselskap.

Ansvar
Den vi søker vil få ansvar for alt HR-arbeid i spesialistselskapet UCO. Du vil sitte i ledergruppen og ha det operative ansvar for personalarbeidet, samt være en viktig strategisk rådgiver for ledelsen innen HR-spørsmål. Du må kunne identifisere utviklingsbehov og bidra til kompetanseheving, samt at du har en nøkkelfunksjon i arbeidet med etikk, verdier og bedriftskultur i selskapet. Du har et spesielt ansvar i forhold til å rekruttere, utvikle og beholde dyktige medarbeidere.

Kvalifikasjoner
Du har høyere utdanning og har ledererfaring innen HR-feltet. Du er uredd, engasjert og initiativrik og kan håndtere arbeidsoppgaver på både operativt og strategisk nivå. Du er utviklingsorientert, fremtidsrettet og har evne til å jobbe selvstendig. Du er dyktig på teamprosesser og har gode kommunikasjonsevner. Du må ha en solid etisk plattform, samt finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.

Muligheter
Vi kan tilby spennende utfordringer og trivelige kolleger i et av verdens ledende entreprenørkonsern. Du vil bli en del av et sterkt internasjonalt fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling. Skanska har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og tilbyr medeierskap gjennom vårt aksjeprogram. Vi har hovedkontor i lyse og trivelige kontorer sentralt plassert på Skillebekk i Oslo.

Vi gjør oppmerksom på at stillingen krever en del reisevirksomhet.

Søknadsfrist : 10. november


 

Kontaktinformasjon

 


Vis flere stillinger: