Astrup med fokus på byggebransjen

Astrup satte 25. oktober fokus på norsk byggebransjen, og inviterte ulike aktører innen tak, fasade og interiør til et fagseminar i egne lokaler på Rommen i Oslo.

Dette var tredje gang Astrup inviterte til seminaret «Metall i Bygg», der hovedformålet er å dele kunnskap og erfaringer, samt se på nye muligheter med metaller innen forskjellige bygg- og fasadeløsninger.

Besøkende under Metall i Bygg 2012 kunne oppleve produktutstillinger, foredrag om arkitektur, høre om utfordringer og muligheter innen ulike fasadeløsninger, og ikke minste en omvisning på Astrups helt nye automatlager som ferdigstilles i høst.

Det ble også satt av god tid til nyttig «mingling» og sosialt samvær, med mulighet til å bli med på middag og show med Anne Kat Hærland på Latter.

Påfølgende dag ble det arrangert ekskursjon til Holmestrand der man kunne velge å besøke Hydro Aluminium eller H-Glass AS. Flere av Hueck fasadeprodusentene i Norge deltok hos

H-Glass der temaet var prøveproduksjon av fasader med moderne bearbeidingssenter. Bedriften har nylig gått til innkjøp av et av landets største produksjons- og bearbeidingssentre fra Emmegi. En representant fra Emmegi stilte også på demonstrasjonen for råd og veiledning.

Øvrige deltakere på Metall i Bygg fikk omvisning på Hydro Aluminium med både valseverket og lakkverket. I fokus var Astrups nye fasadeprodukt innen lakkerte aluminium – AluColour PVDF. Dette er et relativt nytt plateprodukt utviklet i et samarbeid mellom Astrup og Hydro Aluminium med tanke på utfordrende tak og fasadeprosjekter i et nordisk klima.

Her finner du Byggeindustriens prosjektomtale fra Astrups nye automatlager