Håndverk 1000 standardiserer på Litex

Håndverk 1000 skal i fremtiden renovere alle våtrom og bad med Litex Våtromsystem.

Håndverk 1000 renoverer 80 til 100 bad årlig i Osloregionen og er avhengig av partnere og produkter de kan stole på, og som leverer de beste og enkleste løsningene. Samarbeidsavtalen med Litex forenkler innkjøps- og arbeidsprosesser, sikrer løsninger og produkter, og tilfører god rådgivning og service.

– Litex har den beste løsningen på markedet. Arbeidsprosesser forenkles og vi sparer tid på oppføring i forhold til gips og smøremembran. Behovet for smøremembran er også mye mindre enn ved bruk av andre løsninger. Til sammen gir dette oss økonomisk gevinst. Samtidig har Litex et kvalitetssikkert system som gjør at vi kan føle oss helt trygge, sier Svein Paulsen, prosjektleder i Håndverk 1000.

– Litex er svært imøtekommende, serviceinnstilte, og stiller opp ved eventuelle henvendelser fra oss. I tillegg tilbyr de kurs til våre utførende håndverkere i oppføring og bruk av våtromsystemet, sier Paulsen.

– Vi er i gang med samarbeidet og gleder oss til fortsettelsen. Avtalen stiller store krav til leveranse og service. Vi skal gjøre vårt ytterste for å bekrefte vår posisjon og vise vår kvalitet på levering av en trygg og tett løsning på våtrom og bad, sier Ingunn Livgård, markedsdirektør i Litex.

Håndverk 1000 stiller fem års garanti på sine renoveringsjobber. Tilliten til produkter og løsninger er derfor avgjørende. Det ble gjort grundige vurderinger av forskjellige produkter og leverandører i forkant av avtalen.

– Vår garanti fordrer at vi må ha den beste og enkleste løsningen. Dette gjelder også i forhold til utbedringsjobber. Med Litex er det enklere å rette opp eventuelle feil som lekkasjer og liknende bak tettesjiktet, sier Paulsen.

– For oss er det svært viktig at våre ansatte er fornøyde med produktene og løsningene vi bruker. Ved å standardisere på Litex blir våre håndverkere kjent med systemet, og vi sparer ytterligere tid og kostnad på oppføring. Jeg er veldig fornøyd med avtalen og ser frem mot et spennende og godt samarbeid, avslutter Paulsen.