Leder Oslo

DBC (Distriktenes Byggconsult) har sitt utspring i Gol og er et rådgivende ingeniør- og arkitektfirma. Selskapet leverer prosjekteringstjenester innen arkitektur, arealplanlegging, byggteknikk, VA og veiplanlegging. Pr i dag er det 16 ansatte og omsetningen i 2012 vil bli ca. 15 millioner. DBC er eid av gründeren Ingar Dalen (67%) og HR Prosjekt (33%).

FirmaDBC AS (Distriktenes Byggconsult)
Fylke
SøknadsfristSnarest

Nå utfordrer DBC de etablerte i bransjen. Vi har jobber over store deler av landet, og er veletablert i Hallingdal - nå står Oslo for tur. DBC leverer topp kvalitet samtidig som vi er smidige og ubyråkratiske. For å lykkes i Oslo trenger vi en ambisiøs leder med skaperevne.

 

DBC Oslo skal videreføre firmaets kjernekompetanse, men skal også ha VA og veiplanlegging som fokusområder.  Kontoret vil samarbeide tett med HR Prosjekt og i felleskap tilby byggherrer komplette prosjekterings- og prosjektledertjenester.

 

Vi vil gjerne komme i kontakt med kandidater som er utdannet sivilingeniør innen relevant fagfelt eller arkitekt. Du har gjerne mellomledererfaring fra rådgivermiljø, kommersiell teft og lyst til å ta innersvingen på de store.

 

Interessenter kan kontakte Dag Holmen-Jensen i ISCO Group for mer informasjon, tlf. 22 06 87 00.

Vennligst registrer søknad og CV snarest på www.iscogroup.no

 

søk her

Vis flere stillinger: