Ingeniør Byggteknikk

Usbl er et boligbyggelag med bred boligkompetanse. Vi har 70.000 medlemmer og forvalter 900 boligselskap med 36.000 boliger. Usbl skaper verdier gjennom å bygge og forvalte boliger. I tillegg bistår vi boligselskaper med økonomisk, teknisk og juridisk rådgivning. Usbl ble stiftet i 1948 og har en solid økonomi. Vi har 200 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Nittedal, Lier, Holmestrand, Horten, Sandefjord og Lillehammer. Usbl er en aktiv deltaker i Storbysamarbeidet – et nært samarbeid mellom ledende boligbyggelag i store norske byer.

FirmaUSBL
Fylke
SøknadsfristSnarest


Teknisk avdeling i Oslo har 12 ansatte som primært arbeider med prosjektledelse, byggeledelse, prosjektering, tilstandsvurderinger, vedlikeholdsplanlegging, taksering, byggskaderådgivning, samt energi-, miljø-, KS- og SHA-rådgivning samt oppbygging av HSM systemer. Usbl ivaretar byggherrens interesser i byggesaker.

Vi søker, for Usbl,

Ingeniør Byggteknikk

Gjerne med bakgrunn som byggteknisk ingeniør, rådgivende ingeniør, bygningsingeniør eller elektroingeniør.

 

Arbeidsoppgaver knyttet til stillingen vil kunne tilpasses kandidatens kvalifikasjoner.

Beskrivelser og kalkulasjoner av nybygg- og rehabiliteringsprosjekter, samt vedlikeholdsplanlegging vil være en ønsket del av stillingen.

Videre taksering og skadevurdering, el-sjekk/vvs-sjekk.

EMU, SHA-rådgivning/koordinering/HMS.

Det er et ønske at riktig kandidat skal kunne avholde kurs, seminarer og møter samt påta seg konsulentoppdrag.

 

Kvalifikasjoner

Som kandidat har du minimum bachelorgrad og helst 5 års erfaring. Nyutdannede vil likevel bli vurdert – fortrinnsvis gjerne med litt erfaring før/etter endt utdanning. Du må gjerne ha håndverks- eller praktisk bakgrunn.

Du må kjenne til tilstandsanalyser, tilstandsvurderinger, oppbygging av HMS systemer og SHA planer, samt kjenne til NS kontraktsstandarder.

Videre bør du ha kunnskap om plan- og bygningsloven og tilhørende byggeforskrifter. Du bør ha kjennskap til beskrivelsesstandarder, som fore eksempel NS3420, 3451.

Generelt gode it-kunnskaper.

Det vil være et pluss om du har et etablert nettverk i bransjen.

 

Personlige egenskaper

Som person er du selvstendig og trygg. Du tør å ta beslutninger.

Dine kommunikasjonsegenskaper er gode, både skriftlig og muntlig, og det er et krav om flytende norsk. Videre er det viktig at du er utadvendt og ikke har problem med større forsamlinger.

Du ser muligheter, er en relasjonsskaper og en selgende person.

Vi forventer at du er ryddig og strukturert.  

Usbl tilbyr

Konkurransedyktige betingelser, etter avtale. Spennende utfordringer i et flott miljø.

 

Annet;

Vi ber om at du i søknaden sier noe om hvorfor du søker og hva du mener du kan bidra med i stillingen. Vi vil også oppfordre kvinner til å søke.

Søkere bes å kontakte Eyvind R. Bakken på mobil 412 00 465. Søknad sendes via vår søknadsside www.bemanningshuset.no

 
                                                                                                        

Vis flere stillinger: