Stöhr ny konsernsjef i Coor

I begynnelsen av 2013 tiltrer Mikael Stöhr som ny adm.dir. og konsernsjef i Coor Service Management.

Han etterfølger Mats Jönsson, som etter 14 år velger å forlate konsernsjefrollen.

Mats Jönsson har vært adm.dir. og konsernsjef i Coor-konsernet siden selskapet ble startet i 1998. Siden den gang har Coor vokst veldig raskt og utviklet seg til et av Nordens ledende service management-selskaper, med en omsetning på over SEK 7 milliarder, 5 600 medarbeidere og en svært sterk kundebase. Etter 14 år velger Mats å forlate rollen som adm.dir. og konsernsjef. Han etterfølges av Mikael Stöhr, som i dag arbeider som adm.dir. og konsernsjef i godstogselskapet Green Cargo. Mats Jönsson kommer til å fortsette som styremedlem i selskapet når han forlater sin rolle som adm.dir. og konsernsjef på begynnelsen av 2013.

- Mats Jönsson har betydd utrolig mye for selskapet og dets vekst. Vi aksepterer hans beslutning om å forlate sin nåværende rolle og setter pris på at han fortsetter å arbeide for selskapet. Jeg er samtidig svært fornøyd med at han etterfølges av Mikael Stöhr. Mikaels kompetanse og brede erfaring, ikke minst fra fremgangsrike vekstselskaper, i kombinasjon med gode lederegenskaper og entusiasme, sikrer en fortsatt sterk utvikling for selskapet, sier Anders Narvinger, styreleder i Coor Service Management.

Mikael Stöhr tiltrer sin nye stilling senest i april 2013. Mats kommer til å bli værende i sin nåværende rolle inntil da.

- Jeg er veldig stolt over hvordan Coor har utviklet seg siden selskapet ble startet, noe som det ikke hadde vært mulig å gjennomføre uten svært kompetente og dedikerte medarbeidere. Jeg ser frem mot å fortsette å arbeide for selskapet, men etter 14 år synes jeg at det er på tide å overlate plassen til en ny kraft med utmerkede erfaringer som kan fortsette å utvikle selskapet, sier Mats Jönsson, adm.dir. og konsernsjef for Coor Service Management.